reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2009

Ja myśle, że z tymi miejscami to nie taki straszny brak, napewno są, jak bym coś wiedziała i wrócę dzis do domku to oczywiscie dam znać. Po prostu dyrektor chce chyba ukrócić zarabianie na porodach i umieszczanie "swoich" pacjętek każdemu kto tam pracuje, akżdy ma swój dyżur, sa ludzie, którzy są odsyłani bo nie ma miejsc, a "swoje pacjentki" lezą żeby miejsce mieć.
Myśę że to o taka politykę chodzi i dobrze, bo wolałabym tysiackroć pojechać np w środę jak zacznę rodzić i wiedziec, ze mnie przyjmą, jak dziś zostać bo jest miejsce i czekac aż sie zacznie......ale cóż takie czasy mamy!

reklama
Szyszunka to moze ja sie juz poloze i Ci bede miejsce trzymac i wejdziesz za mnie :-D mnie akurat nic w domu nie trzyma wiec chcialabym zeby mnie juz polozyl... nie stresowalabym sie przynajmniej co bedzie i juz bym sie wdrozyla w to "towarzystwo" szpitalne ;-) ja sie czasem boje bo sama siedze w domu ze mnie cos zlapie i nie bede miala nikogo do pomocy ... dobrze ze mama blisko pracuje ale to zawsze tak jest jak na zlosc jak kogos trzeba to nie moze sie wyrwac albo jest gdzies daleko

Dzień dobry !:-)
Witam się w końcu po pierwszej od iluś dni przespanej nocy-no, z małymi przerwami;-)
Szybciutko zerknęłam na posty z nadzieją, że Syla dołączyła już do grona Mamuś...ale widzę, że Dzieciątku nie spieszno:-)

Ja dziś biorę się za generalkę w domku. Jak pokończę to odezwę się.

Ciekawe kogo dziś szczęście wylosuje..i zgubi np...czop....albo skurczyków dostanie...;-):-D:-D. Teraz każdy dzień to już niespodzianka dla Nas;-):tak::-D

Faktycznie ze juz kazdego dnia cos u kogos sie dzieje :tak: u mnie dzis jakas biegunka :-( brzuch pobolewa a dzidzia jakas leniwa ruszac sie nie chce :-( moze ja zachece jakas sliweczka ;-)

Witam piątkowo
Lubię piątek, bo od popołudnia chociaż przez te 3 dni nie jestem sama w domu i mam do kogo buzię otworzyć. Niedługo to chyba zdziczeję, zawsze tyle gadałam...
Nocka przespana, mała rusza się jak powinna, śniadanko zjedzone, posty nadrobione ...i co tu robić cały dzień, jak nic nie mogę robić...
Na dworze chłodno, lekko podziębiona jeszcze jestem to na dwór się nie będę pchała, pozostaje net...
Kombinuję jak tu przemeblować pokój, żeby był bardziej funkcjonalny, chyba musiałabym powyrzucać część gratów. Metrówka w rękę i będę próbować, bo chciałabym wcisnąć fotel. Oczywiście M nie wie, że w miejsce jego kompa...

Ja ciągle coś przestawiam a później gdy mój Misiek z pracy wraca dostaje mi się po uszach od niego hehe.;-)Ale taka natura ciężarnej.

Ostatnia edycja:
Witam ;-)

Troche sie przeziebilam chyba.. tak kicham z Nati na zmiane...

Kroptusia.. wspolczuje bardzo! Badz dzielna! :sorry2:;-)

Wlasnie dlatego tak strasznie boje sie cc.................:no:

dzień dobry:-)
Melduje się w dwupaku ale to chyba nie jest dziwne grzecznie pilnuję swojej kolejki;-)
Słoneczko dziś pięknie smaży a ja miałam taką ochotę na spacerek i trzeba będzie to przełożyć na wieczór.
Kroptusia trzymaj się dzielnie, mam nadzieję że Kacperek zrekompensuje Ci te wszystkie ciężkie chwile w trakcie i po ciąży.
Syla już bliżej niż dalej - trzymam kciuki;-)

elaine76 ja też miałam nadzieje ze dziś bede tuliła swojego Filipka:sorry2: najbardziej zawiedziony jest mój M tak się cieszył ... a tu niestety rano dał buziaka w brzuszek i poszedł do pracy:rofl2:
myha mam nadzieje ze na dniach coś się ruszy wkońcu zostało 7 dni a po kościach się nie rozejdzie:tak:

Teraz to każdego dnia bedą jakies newsy na BB w końcu "godzina zero" nadchodzi. Niedługo wszystkie będziemy miały swoje skarby przy sobie
Ja czekam na jakieś fotki urodzonych maluszków :-):-):-)

reklama
Do góry