reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2009

Soszka... a wlasnie o tym dzis myslalam!! Jak bede miec cesarke, bo sie nie obroci :-( to juz niech te skurcze przepowiadajace przestana przepowiadac ! :baffled:

zanka ty sie nie m ozesz doczekac juz, a ja od dzis wrecz odwrotnie.. poczekam sobie tak dlugo jak trzeba, byleby sie odwrocila i wyszla wlasciwym wyjsciem we wlasciwej pozycji :sorry2:

Kizi no tydz roznicy miedzy nami.. a u ciebie odwrocone dobrze ?
PRINCI u mnie jak narazie główką do dołu:tak:

reklama
Ja dzisiaj miałam skurcze ale te bezbolesne i były co ok 10-15 minut było ich ok dziesięciu:-):-):-):-)ciekawe czy z takich bezbolesnych mogą przerodzić sie w te już porodowe:eek:??
Ja zaraz zabieram sie za oglądanie filmu "Sex w wielkim mieście" trwa 2godz i 20 minut ciekawe czy dotrwam do końca??hihi
Ja dzisiaj miałam w końcu lasagne na obiad wyszła mi super dobra ,na jutro już mam obiad bo mi została.Później oczywiście nie obeszło sie bez zgagi ale lody i tak wciągnełam hihihi
Dzisiaj gadałam z mamą i mówiła mi że u nich było 32stopnie a w irlandii jak dzisiaj szłam wieczorkiem z synem z miasta miał długi rekaw,bluze z kapturem i kurtke i trzepał sie z zimna :cool:ale wam zazdroszcze

Hejka :-)
Ja dzisiaj u gina kontrolnie, zapisał mi No-spę i magnez "Wie pani, rozkurczowo,żebyśmy wytrwali do końca już,przecież nie chcemy wcześniej urodzić" :-D i kazał przyjść za tydzień; powiedział,że już mnie będzie kierował na KTG. No powiem wam...sprawa zaczęła się robić poważna.:-D Coraz bliżej... Powiedział też,że szyjka trzyma i że główka nisko...tzn że co? Że już się dzidzia ułożyła główką w kanale rodnym,zaraz zacznę rodzić czy po prostu kwestia natury??? :sorry:Faktem jest,że do łazienki latam wyjątkowo często...A zanim dotarłam do gina dzisiaj, jak ostatnia łajza, potknęłam się na PROSTEJ DRODZE i jak nie walnęłam o chodnik...Mam cały łokieć obdarty i potłuczone kolano, czułam się jak w wieku 6 lat kiedy uczyłam się jeździć na rowerze i raz po raz z niego spadałam.:-D Na szczęście nic się takiego nie stało...
Co do jedzenia,to już pisałam,że dopiero teraz mi się włączyło obżarstwo i uwagaaa....przytyłam cały kilogram!!! :-D
Mam dobry humor,mam nadzieję,że taki mi się będzie już utrzymywał.:-)

szyszunka mi lekarz powiedział że ten paciorkowiec nie bierze sie z niczego że można wcześniej zauważyć pewne objawy takie jak upławy białe lub zielonkowate oraz swędzenie czy pieczenie miałaś coś takiego??
karotka nic Ci sie nie stało nie upadłaś na brzuch??ja mam w domu takie strome schody za każdym razem ide ostrożnie żebym z nich czasem nie spadła:tak:

kizi nie, wszystko ok, na szczęście upadłam na bok... Nie dość,że czułam się jak idiotka,no bo to środek ulicy, pełno ludzi,to jeszcze ten piekący łokieć :-D Dobrze zrobiłam,że odstawiłam buty na obcasie na okres ciąży, przy moich zdolnościach na bank skończyłoby się to skręconą kostką,złamaną nogą,o zniszczonych butach już nie wspominając...Chociaż zawsze istnieje metoda z reklamy Mentosa :-):-)

a my z mężem przeczytaliśmy ten artykuł o szczepieniach no i powiem krótko ...
:angry::angry::angry::angry::angry: mąż się zdenerwował tylko i teraz dylemat walczyć nie walczyć .... na co szczepić a na co nie .... (już nawet wymyślił żeby przekupić położną żeby wpisała w kartę wzw b a jej nie wszczepiła ... :szok:), do mnie jeszcze nie może dotrzeć to wszystko SZOK
może ma ktoś wykaz obowiązkowych szczepień skandynawskich by wiedzieć co z tych dodatkowych jest dobre tak naprawde a co nie

Soszka-ja dzis cały dzień o szczepionkach czytam...i w coraz większym szoku jestem.Znalazłam fajne forum z duzą iloscią info-trzeba się zarejestrowac ale to kilka sekund zajmuje
nie szczepimy ::
Mam nadzieję że rozwieje wasze wątpliwości czy szczepić-ja już oświadczenie sobie przygotowałam odpowiednie że absolutnie nie wyrażam zgody na obowiązkowe szczepienia w szpitalu...
Mamy kolejna rozpakowaną wrześniówkę!!!Właśnie dostałam sms z nieznanego nr.że Sachmecia urodziła o 15 g.czasu szkockiego.
Możecie jej nie kojarzyć bo ostatnio chyba w kwietniu u nas pisała .W końcu kolejny bobas się pojawił::-):-):-):-)
Gratuluję!!!
Ja znowu spać nie mogę:rofl2::rofl2::rofl2:

Właśnie sprawdziłam Sachmecia miała termin na 09.09.2009 czyli dzidzia sie troszke pospieszyła jakieś 3 tygodnie:tak:
a ja obejrzałam film na zmiane śmiałam się i płakałam:-D:-D:-D:-D

reklama
wow gratulacje

Ona chyba mieszka w Aberdeen:tak: to tak jak ja-a dzisiaj jakas dziewczyna urodzila podobno w drzwiach szpitalu bo taka szybka akcja byla-ciekawe czy to ona;-)

Olgha Ja tez spac nie moge:sorry: i tak sobie siedze:sorry:

Do góry