reklama
Bestyja :P
Administrator
jest jeszcze parę rzeczy, które świadczą o tym ,że te trzy nicki to jedna i ta sama osoba.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
H
Heater
Gość
Mam parę pytań do dziewczyn. Mianowicie co wiadomo o Borowskiej,jak tam wygląda cc i jej przygotowanie,badania przed i po?
Mam parę pytań do dziewczyn. Mianowicie co wiadomo o Borowskiej,jak tam wygląda cc i jej przygotowanie,badania przed i po?
Najlepiej zadzwoń do szpitala, dowiesz sie wszystkiego z pierwszej ręki odnośnie badań i zasad wykonywania planowanych cc
Ostatnia edycja:
Dziś rozmaiwałm z położna z Chalbińskiego...przyjmuja tam tylko do końca tygodnia i pozostaja zamknieci do 08.08. Na tamtejszej porodówce chodzi też informacja że zaraz po nich zamyka sie Brochów (choc na stronach Brochowa nie ma jeszcze takiej informacji). dyrekcyjna w tym roku napewno sie nie zamknie na wakacje a z Kamienskiego róznie bywa...niby tłumacza sie ze dopiero mieli remont tylko ze on dotyczyl tylko patologi a z porodowka ponoc nic nie robili ale nie wiadomo czy beda miec jakad przerwe czy nie
dziekuje za odp w sprawie znieczulenia na Brochowie. Dajcie jeszcze prosze znac czy moge miec problem z pryzjeciem na poród rodziny jesli nie mam pieczątki od ordynatora.
reklama
Podziel się: