reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrocław dzieciom

reklama
my byliśmy w sobote w zoo, i szczerze wole chyba pójśc normalnie bez tych tłumów, wróciliśmy umęczeni strasznie, ludzi masa, kolejki niesamowite, z parkowaniem ciężko.

kawiarenka fajna i 2 min odemnie. Jak malutka będzie większa to chętnie się wybiore, bo narazie to i zwykła knajpa jej pasuje do spania w wózku

Też byłam w tej nowej kawiarence"cukierkowo" (na więziennej) i jak dla mnie rewelacja, ja z siostra napiłyśmysie kawki (i dostałyśmy gratis ciastko), a maluchy sie wyszalały. Wkoncu mogęsie z kimś umówić i spokojnie porozmawiać. Jak dla mnie strzał w dziesiątkę! Czemu ja nie wpadlam na taki pomysl ;) :D

Jak dla mnie nic straconego hi hi :-) póki jest boom :-) na razie takich miejsc jest jak na lekarstwo :-) więc rynek chyba jeszcze się nie przesycił ;-)

czesc kochane :0 ja zalatana zapracowana :D moj maly juz 18 miesiecy ma i adhd pelna para ;D

mam pytanie, bo daaawno temu bylismy w Piotrusiu w TGG i nie pamietam juz ;/ czy taki maly bobas mialby co tam robic? albo moze w tej bambolandi (czy jak to tam?) na zdjeciu widac jakies miejsce dla maluszkow, ale nie wiem czy maly by sie zajal na dluzej zebym ja chociaz kawke mogla wypic? :D

Wiesz co Patryniu, plac zabaw z takim maluchem to jednak ciężka praca, kawę może i wypijesz ale zimną :-) taki maluch wszędzie chce wejść jak wejdzie to nie koniecznie wie jak zejść czy zjechać. nawet w kulkach bym pilnowała, żeby inne dziecko nie skoczyło na malucha itp...

reklama
Do góry