reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrócić do formy

no dobrze że do lata jeszcze jakieć 5 miesięcy...

Melanie a jak juz mi się skończą te 42 dni z aerobową 6 to co potem??? Jakies nowe cwiczonka??
edyta27 pisze:
Aniulka to Ty nie chudnij. Szkoda spodni ;) ;D
no co Ty??? czego żałować spodni za 5 zł?? wystawię na bb albo na Alegro i sprzedam :D :D :D :D :D

reklama
Aniulka pisze:
dzisiaj czwartek więc Anineczka pracuje.

Siwasek ale Ty szczuplasek jesteś więc nie rozumiem dlaczego tak narzekasz???

Ja z tymi spodniami to miałam jeszcze lepiej: jedną parę ale jak poleciałam na lumpiki to se 3 pary od razu machnęłam, no bo jak 5 zł za sztuke to co se będe żałowała i teraz po lumpikowych atakach mam par spodni 5 plus jedne 3/4 i jedne eleganckie wyjściówki ( ale te nie lumpikowe)
ja nie narzekam tylko myślałąm ze to szybciej z tymi kilogramami pójdzie bo w szafie wiszą takie moje ulubione spodenki które chciałabym włożyc i bedac w ciazy to myślałąm ze z 3 miesiace i w starych bebe ganiac a tu nie...a poza tym mam fajny strój balowy w rozm.36 (miałam go raz na sobie) i nie musiałabym nic kupowac na bal magistarnta gdybym schudła a tak bede musiała cos kupic w rozm,.38 i znowu na raz :p ale jeszcze w sumie nie wiem czy tego balu sobie nie podaruje...cos mi sie odechciewa :p

jeju! 38 rozmiar to moje marzenie... ja nosze wstrętną 40. :p

no tak ja tez myslałam ze z kilosami łatwiej mi pójdzie bo z Kuba juz 12 dni po porodzie mieściłam się w stare rzeczy, nawet byłam szczuplejsza niz przed ciąza a teraz... żal!

A ja zaraz po porodzie wchodziłam we wszystkie ubrania, które nosiłam przed ciążą :). Zostały mi 2 kg które zrzuciłam w przeciągu tygodnia :D W 7 miesiącu ciąży nosiłam "normalne" ciuchy, a wyglądałam tak, jakbym sobie tylko troszkę lepiej zjadła. Na dowód będą zdjęcia :)

no z tym balem to właśnie sie boje ze bede zalowac, ale znowu jak pojde to sie nie wyluzuje tylko o tym moim szczesciu bede myslec i tylko na telefon patrzec czy ise cos nie dzieje...qrde jak nie zacznie iga jesc butli to chyba nie pójde :p a poza tym ostatnio iga budzi sie o 24., 2.30, 5 i 7 czyli klapa jak tak dalej bedzie to z balu nici.... wczesniej budzila sie dopiero o 2. jak wieczorem zasnęłą wiec jakby dalej tak było to łatwiej byłoby sie zoorganizowac...juz sama nie wiem co robic a w przysz łym tyg musze dac odpowiedz

reklama
Aniulka pisze:
jeju! 38 rozmiar to moje marzenie... ja nosze wstrętną 40. :p

no tak ja tez myslałam ze z kilosami łatwiej mi pójdzie bo z Kuba juz 12 dni po porodzie mieściłam się w stare rzeczy, nawet byłam szczuplejsza niz przed ciąza a teraz... żal!
Aniulka a na zdjęciach wygladasz na 38 :) :) :)

Do góry