reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrócić do formy

reklama
miyu co to za mata ? ::)

aniulka po tej serii świczeń może ćwiczyć to samo zwiększając sobie cięzar albo liczbę powt. i serii :)

siwasek to masz cięzki orzech ::)

monia no pokaż te fotki, co byśmy Ciebie wychwaliły :)

siwasek a może to taki wiek dzieci?? bo ja mam to samo z tymi nocnymi pobudkami, chociaz od czasu wprowadzenia butli Łukasz śpi lepiej, jest chyba bardziej nasycone. coraz częściej myślę że moje mleczko juz mu nie starczało... Chociaz daję tylko raz. Na noc i w dziec ładnie wytrzymuje, po 3 godziny... echh juz sama nie wiem... ::) ::)

Melanie dzięki. Pogadamy za 40 dni jeszcze na ten temat ;)

siwasek pisze:
Aniulka pisze:
jeju! 38 rozmiar to moje marzenie... ja nosze wstrętną 40. :p

no tak ja tez myslałam ze z kilosami łatwiej mi pójdzie bo z Kuba juz 12 dni po porodzie mieściłam się w stare rzeczy, nawet byłam szczuplejsza niz przed ciąza a teraz... żal!
Aniulka a na zdjęciach wygladasz na 38 :) :) :)
Dzięki siwasku ale jednak lajf is brutal ;D ;D ;D nosze 40 :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :p

Już kiedyś tu chyba dawałam linka o tym, ale wiem że nie chce się za bardzo szukać ;) Tu jest wszystko o tym i nawet jak sie dobrze poszuka to możecie znaleść moje fotki ;D

w zasadzie tak, tylko gra się skaczac po specjalnej macie ,gra jest pod PS2 i pod kompa też można :)

Jak byłam w ciąży to nie mogłam skakać bo na fenoterolu jechałam i szew :/ Miałam takiego doła jak widziałam kogoś skaczącego ze męzuś też przestał skakać ,a to on mnie wciągnął. Teraz jest gorszy odemnie ;D

reklama
Do góry