reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrócić do formy

Melanie pisze:
Aniulka pisze:
ojej no czuję mięśnie.. ::) ::) ::). tak napisałam żeby wszyscy wiedzieli o co mi chodzi... zapomniałam że my tu speca mamy i trzeba uważac na słówka >:D >:D >:D >:D >:D Ja myślałam że mnie chociaz TY pochawlisz... a tu proszę... z.j.e.b.k.a :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(

jasne, że pochwale :-* :-* :-* :-* :-* :-*

dobra ja też poćwicze w domu
od jutra ::)

albo nie od soboty
bo jutro mam swój dzień :)

masaż i spotkanie z kumpelkami ;D

ale masz fajny dzień jutro, pozazdrościc... ::) ::)

ja sobie ta tabelkę nawet przepisałam i odkreślam który dzień ćwiczeń. Mam nadzieję że jak za półtora miesiąca pójde do pracy to moja oponka zmniejszy się przynajmniej o połowę ;)

reklama
Dajcie spokój... Powrót do formy - kolejny powód do złapania doła. Melanie pamiętasz jak kiedyś miałam problem że od aerobiku mi mleko skwaśnieje ;)? No, to od tamtej pory nie byłam. Zawsze znajdę jakiś wykręt... Wstretna baba ze mnie. Niedługo będę wyglądała jak ta baba z Twojego linku reklamująca to supersexy body. Albo jeszcze gorzej!!!

Ja juz na siebie patrzec nie mogę na mój oponiasty brzuch i na goloniaste nogi... Patrząc na Wasze piękne już brzuszki zmobilizowałam sie ale czy długo wytrwam??? Pewnie jak bede widzec efekty to wytrwam, tylko kiedy bedą pierwsze efekty???

No i od nowego roku unikam słodkości... i staram się nie obżerać... chociaż dzisiaj nie wytrzymałam i zjadłam pół takiej sklepowej pizzy... no 100gram... to chyba nie tak dużo tych kalorii sobie dałam co???

edyta
:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Oj Aniulka, nie oszukuj się. Strasznie duzo kalorii... Goloniaste nogi? Hiiihiii ;D ;D ;D

Melanie dzięki... ja dzis zjadłam 2 kinder mleczne kanapki. Odkryłam je wczoraj. Pyyyyychotka!!!

reklama
Do góry