reklama
kangurki
Fan(ka)
ja bym się cykała włożyć sobie spiralę TAM
zwłaszcza jak czytam że piszecie że jest tyle dzieci "spiralnych"
jeszcze w zeszłym roku chciałam kupić tą spiralę z hormonami Mirena czy jakośtak, ale po przeczytaniu wszystkich za i przeciw, zaczęłam brać Yasmine
jeszcze w zeszłym roku chciałam kupić tą spiralę z hormonami Mirena czy jakośtak, ale po przeczytaniu wszystkich za i przeciw, zaczęłam brać Yasmine
:laugh: :laugh:
U mnie w pracy było talkie małżeństwo. Mieli małą córeczkę ( roczną) i ten mąz tak sie cieszył :wpadki nie bedzie bo mamy szpiralę" ;D ;D No i po dwóch miesiącach żoneczka złozyła na biurki L-4 ;D ;D ;D I tyle cieszyli się ze "szpirali"
U mnie w pracy było talkie małżeństwo. Mieli małą córeczkę ( roczną) i ten mąz tak sie cieszył :wpadki nie bedzie bo mamy szpiralę" ;D ;D No i po dwóch miesiącach żoneczka złozyła na biurki L-4 ;D ;D ;D I tyle cieszyli się ze "szpirali"
kangurki pisze:ja bym się cykała włożyć sobie spiralę TAM
dla kazdego cos milego
Ja mam wlasnie Mirene i bardzo sobie chwale i polecam
A tak naprawde wydaje mi sie ze dobiera sie metode antykoncepcji indywidualnie, po to jest tyle metod i to co u jednego dziala, u drugiego moze zawodzic
Na temat Yasminy czytalam duzo dobrego, ale ostatecznie przekonal mnie gin do mireny i chwala mu za to
kangurki pisze:a mój hasbent się bał że go będą te włoski ze spirali rozpraszać
;D
anineczka
królowa mrówek :P
JA na moje plasterki nie narzekam, choc wiele kobiet narzeka ;D
kangurki
Fan(ka)
no bo w tej spirali są jakieś włoski, które facet może odczuwać czasemKociak pisze:kangurki o jakich ty wloskach mowisz ??
reklama
Podziel się: