reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrócić do formy

a ja już kiedyś brałam cilest i nie wpadłam jakoś i wogóle zabezpieczałam się tabletkami miedzy Kubą i łukaszem i jakos nie było niespodzianki, więc mam zaufanie do tabletek większe niż do spirali

reklama
ja bym się cykała włożyć sobie spiralę TAM
zwłaszcza jak czytam że piszecie że jest tyle dzieci "spiralnych"

jeszcze w zeszłym roku chciałam kupić tą spiralę z hormonami Mirena czy jakośtak, ale po przeczytaniu wszystkich za i przeciw, zaczęłam brać Yasmine:)

:laugh: :laugh:

U mnie w pracy było talkie małżeństwo. Mieli małą córeczkę ( roczną) i ten mąz tak sie cieszył :wpadki nie bedzie bo mamy szpiralę" ;D ;D No i po dwóch miesiącach żoneczka złozyła na biurki L-4 ;D ;D ;D I tyle cieszyli się ze "szpirali" :p

kangurki pisze:
ja bym się cykała włożyć sobie spiralę TAM
zwłaszcza jak czytam że piszecie że jest tyle dzieci "spiralnych"

jeszcze w zeszłym roku chciałam kupić tą spiralę z hormonami Mirena czy jakośtak, ale po przeczytaniu wszystkich za i przeciw, zaczęłam brać Yasmine:)

dla kazdego cos milego :)
Ja mam wlasnie Mirene i bardzo sobie chwale i polecam :D

A tak naprawde wydaje mi sie ze dobiera sie metode antykoncepcji indywidualnie, po to jest tyle metod i to co u jednego dziala, u drugiego moze zawodzic ;)

Na temat Yasminy czytalam duzo dobrego, ale ostatecznie przekonal mnie gin do mireny i chwala mu za to :)

reklama
Do góry