reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrócić do formy

reklama
o to mój tym razem się popisał i twierdzi, że moje piersi są piękne! ;)
anineczko kilka rozstępów również mam ale da sie przeżyć, a co ciekawe, to powiem Wam że kształt mi się prawie nie zmienił.
staników sprzed ciąży jescze nie mierzyłam, bo te do karmienia są dobre i ładne, więc nie kombinuję jeszcze :)

A ja się strasznie cieszę, bo Jaculek załatwił mi karnet roczny do klubu sportowego OLYMP w bardzo promocyjnej ofercie.Normalnie kosztuje 1300 a ja mam za 200 a klub jest naprawde fajowy( siłownia i aerobik w różniastych postaciach).Minusem jest to,że dopiero od czerwca :( i jedzie się tam pół godziny tramwajem, samochodem trochę dłużej :p Ale jak powiadają ,,nie ma róży bez kolców

no ten karnecik masz jak za darmo :)
to co? od czerwca zaczynasz?

ja jutro ide pofikać
wymysliłam, że będę jeździła na zajęcia na rowerze - ok 30 min w jedną stronę
ale mam zapał - uwielbiam to uczucie - a jeszcze bardziej to po zajęciach :) :) :) :)

Melanie pisze:
ale mam zapał - uwielbiam to uczucie - a jeszcze bardziej to po zajęciach :) :) :) :)
Mel, doskonale wiem o czym mówisz...Jakieś 2 lata temu chodziłam na aerobik codziennie na 2 godziny.Na poczatku było ciężko ale potem to już się nie mogłam bez tego obyć.Najbardziej lubiłam step-rewelka.A im trudniejszy układ tym lepiej. Po zajęciach można było wyżymać koszulkę, ale jaka satysfakcja ;D Nigdy nie ćwiczyłam na siłowni.Chciałabym spróbować ale nie wiem ,czy nie byłoby to dla mnie zbyt monotonne i ...trudne.Nie wiedziałabym od czego zacząć..

kinek - jak prowadziłam zajęcia, to własnie step był moją specjalnością 8)
pewne dlatego, że zawsze uwielbiałam tańczyć ::) ;)

siłownia jest super !!
ale tylko wtedy, gdy masz pod ręką prawdziwego fachowaca, który powie jak wykonywac ćwiczenia, żeby nie marnować czasu bezsensownym machaniem :p
ja miałam szczęście uczyć się od trenerów kadry polski kulturystów, kulturystek i fitnesek
ale zamim mnie to szczęście spotkało machałam przez rok BEZ SENSU - dobrze tylko, że krzywdy sobie nie zrobiłam :p

trzeba uważać na mądrali na siłowni, co to oferują pomoc, a znają się na anatomii i biomechanice jak mięśniak na astronomii :p

Mel, szkoda,że nie pracujesz w Poznaniu :( Na pewno poszłabym na zajęcia do ciebie. ;)Uwielbiam być tak porządnie przeczołgana,że potem bolą mięśnie ::)

reklama
Do góry