reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrócić do formy

reklama
o to mój tym razem się popisał i twierdzi, że moje piersi są piękne! ;)
anineczko kilka rozstępów również mam ale da sie przeżyć, a co ciekawe, to powiem Wam że kształt mi się prawie nie zmienił.
staników sprzed ciąży jescze nie mierzyłam, bo te do karmienia są dobre i ładne, więc nie kombinuję jeszcze :)

A ja się strasznie cieszę, bo Jaculek załatwił mi karnet roczny do klubu sportowego OLYMP w bardzo promocyjnej ofercie.Normalnie kosztuje 1300 a ja mam za 200 a klub jest naprawde fajowy( siłownia i aerobik w różniastych postaciach).Minusem jest to,że dopiero od czerwca :( i jedzie się tam pół godziny tramwajem, samochodem trochę dłużej :p Ale jak powiadają ,,nie ma róży bez kolców

no ten karnecik masz jak za darmo :)
to co? od czerwca zaczynasz?

ja jutro ide pofikać
wymysliłam, że będę jeździła na zajęcia na rowerze - ok 30 min w jedną stronę
ale mam zapał - uwielbiam to uczucie - a jeszcze bardziej to po zajęciach :) :) :) :)

Melanie pisze:
ale mam zapał - uwielbiam to uczucie - a jeszcze bardziej to po zajęciach :) :) :) :)
Mel, doskonale wiem o czym mówisz...Jakieś 2 lata temu chodziłam na aerobik codziennie na 2 godziny.Na poczatku było ciężko ale potem to już się nie mogłam bez tego obyć.Najbardziej lubiłam step-rewelka.A im trudniejszy układ tym lepiej. Po zajęciach można było wyżymać koszulkę, ale jaka satysfakcja ;D Nigdy nie ćwiczyłam na siłowni.Chciałabym spróbować ale nie wiem ,czy nie byłoby to dla mnie zbyt monotonne i ...trudne.Nie wiedziałabym od czego zacząć..

kinek - jak prowadziłam zajęcia, to własnie step był moją specjalnością 8)
pewne dlatego, że zawsze uwielbiałam tańczyć ::) ;)

siłownia jest super !!
ale tylko wtedy, gdy masz pod ręką prawdziwego fachowaca, który powie jak wykonywac ćwiczenia, żeby nie marnować czasu bezsensownym machaniem :p
ja miałam szczęście uczyć się od trenerów kadry polski kulturystów, kulturystek i fitnesek
ale zamim mnie to szczęście spotkało machałam przez rok BEZ SENSU - dobrze tylko, że krzywdy sobie nie zrobiłam :p

trzeba uważać na mądrali na siłowni, co to oferują pomoc, a znają się na anatomii i biomechanice jak mięśniak na astronomii :p

Mel, szkoda,że nie pracujesz w Poznaniu :( Na pewno poszłabym na zajęcia do ciebie. ;)Uwielbiam być tak porządnie przeczołgana,że potem bolą mięśnie ::)

reklama
Do góry