reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrócić do formy

reklama
O rany czytam czytam i wyczytalam, ze tu wszystkie sie wzielyscie za siebie :)
super !! Gratulacje !

A ja leniuch jeden jestem :p i nic nie robie i jakos mi sie nie chce :(

Nawet dobrze mi z moim cialkiem :D nie jest go duzo ale brzusio troche wisi :p
2 tyg po porodzie juz zaczelam sie miescic w ciuszki sprzed ciazy :)

Po calym dniu z niunienka nie chce mi sie cwiczyc wieczorkiem ;)
Moze trzeba zaczac, bo wiosna juz, prawie niedlugo lato :) hmm musze to przemyslec ;)

a ja jestem wściekła i zdemotywowana, nic mi się waga nie rusza mimo że mało jem, ćwiczę codziennie a minęły już 2 tyg. nic ani grama nie spadło!
i w końcu wszamałam dziś z 7 skrzydełek z kfc i mam to wszystko w d... :p
jako że chyba kończę karmienie zafunduję sobie dietę cambridge, bo inaczej się wścieknę >:D >:D >:D

oj nie Anineczko, wg mojej wagi to mam 10 kg do zrzucenia, może nie uwierzysz ale pokazuje uparcie...69kg :( :( :(
nic z tego nie rozumiem
Aniulka i portki mi wcale nie spadają, wręcz przeciwnie :p

reklama
a co do cycków to pomału zaczynam wciskac się w staniki sprzed ciąży. Baaardzo się cieszę ku ogólnej rozpaczy mojego męża ::) ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Do góry