reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrócić do formy

reklama
Ineczko...ty chudzino jedna.
Moja waga sprzed ciążyt wróciła....ale ja tez mam ochote jeszcze o jakieś 3 kilko ją zmiejszyć ;D

daleko, nie daleko.... pieszo prawie pół godziny a rowerem, szybkim tempem 8 minut. Sapacerowym tempem jakieś 15 minut. Ile kilometrów nie wiem bo nie sprawdzałam. Musiałabym poprosic męża żeby sprawdził

no nie jest to wyścig pokoju ::) ale kostki i mięśnie rozruszam.... :p przynajmniej nie wożę dupki samochodem i dotlenię się na całe 12 godzin w zamknieciu ;)

reklama
zapomniałam dodac że moja praca to nie plaszczenie dupki na krzesełku ale przawdziwy zapier.... w ruchu. Po 12 h mozna poczuc nogi w dupce

Do góry