reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrócić do formy

Kinek moja dieta to nic innego jak zdrowe odżywianie się

unikam słodkiego (nie zawsze skutecznie ;) )
smażonego
tłustego mięsa
kiełbas
nie jem chipsów, frytek i innych fastfoodów
nie piję żadnych napojów, coli itp (colę czasem piję ale baaaaaardzo rzadko)
dużo wody
no i staram się jeść często okoó 5-6 razy na dobę
2 - 3 razy w tygodniu rybka
dużo warzyw - z tym to czekam aż będą takie wyrośnięte na słonku :)

ogólnie i bardzo powierzchownie o to tu chodzi :)

reklama
niby zrzuciłam wszystko nadprogramowe z ciąży, ale jeszcze troszkę mogłabym zrzucić.
nie jem słodyczy, w ogóle nie używam cukru, nie jem smażonego, ani tłustego mięsa itd
czuję, że jest mnie mniej, ale wolałabym jeszcze mniej ;D .

niestety lekarz ostatnio zabronił mi ćwiczeń, bo nad blizna wyskoczył mi węzeł chłonny.

Tuniu co ten węzeł może oznaczać? ::)

Ja niby też ważę podobnie jak przed ciążą ale moje ciałko domaga się treningów - tzn na oko laika nie jest żle ale jak na siebie patrzę, to widzę, że można jeszcze zrobić dużo dobrego z moim mięsem ;D

narazie nie udaje mi się,wybrać na zajęcia, tata Pariski dużo wyjeżdża ostatnimy czasy ale myślę, że wkrótce uda mi się wyrwać na salę ::)
ćwiczę w domu z hantelkami i starsznie mnie bolą ręcę :p nó cóż - złe dobrego początki - czy jak to tam się mówi :p ;)

No ja tez się wziełam za siebie...minimum godzina dziennie na macie. Wczoraj sobie darowałam przez rozbolały krzyż, ale dzisiaj już nie daruje:) No i schudłam troszeczke jeszcze mam 4 kilo w plecy :/ i ta skóra bleh moj nieślubny sobie żartuje że przez tą skóre wyglądam jak kot sfinx ten taki bez sierści ;D

Melanie pisze:
Tuniu co ten węzeł może oznaczać? ::)
np. przepuklinę :)

wiec nie cwicze.

a wczoraj byłam bardzo milo zaskoczona bo wbiłam się(za bardzo nie musiałam się wbijać) w spódnice rozmiar niby 38, ale bardzo mikra. ;D

moje treningi to praca. Po powrocie jednak okazało się że kondycja kiepska i po 11 h pracy w ciągłym ruchu, czuje się jak po aerobiku

reklama
Aniulka właśnie nic nie zrobiłam. Zgubiłam jak wróciłam do pracy. Trochę mi sie jeszcze ten mój brzuch nie do końca podoba no ale nie wszystko na raz ;). Wchodze juz we wszystkie spodnie sprzed ciąży! (tylko że ja nigdy nie byłam przesadnie chuda :))

Do góry