reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrócić do formy

matko kochana baasiu, bratnia duszo, nikt nie zrozumie cie lepiej niz osoba o podobnych przejsciach,..., kazde wyjscie po buty, czy spodnie to dla mnie taki horror, ze pozniej kilka dni odchorowuje kompleksy, za to uwielbiam kupowac sukienki, bo przy moim wzroscie( 177) wygladam w nich calkiem niezle, uwielbiam kupowac bluzeczki, topy i inne takie.. ale spodnie i buty wrrrr, :p :p :p

Baasiu, jak to jest tam u ciebie, czytasz polskie znaki ?

reklama
a co do stopy, cale dorosle zycie ( ;D) mialam 40, a tu nagle po dwoch ciąazach ze stop calkiem przyzwoitych i jeszcze do zniesienia zrobily sie pletwy okropne, hmmmm. ciekawe co by było jakby mi sie zachcialo gromadki 8-mio osobowej ::) ::) ::)

Joanka czytam , ale niestety nie moge pisac polskich liter. Wiesz co ja w ciazy tez mialam wieksza stope, wogole caly czas mialam spuchniete nogi ,ale teraz jest jak przed ciza nr 40- ale to duzy rozmiar i nie ma takich fajnych butow :( albo nie wygladaja tak fajnie jak mniejsze rozmiary :(
Tutaj grubasy maja dobrze (a jest ich sporo) bo prawie w kazdym sklepie ubrania sa od rozmiaru 36 do 52 albo jeszcze wieksze- moja mama z radoscia buszowala po sklepach , ma rozmiar 44 .
W niektorych skalepach jest specjalna kolekcja dla osob wysokich ale chyba trzeba miec z 2 metry bo takie wielkie te ubrania.

Wiecie ja zawsze chciałam być wysoka.I do 13 roku życia byłam najwyższa w klasie a potem wszyscy mnie przerośli... :( Mam tylko 160 ale facetów zawsz miałam wysokich.Mój pierwszy miał 195- zdecydowanie za wysoki :laugh:
Jacek ma 185 i bardzo chciałabym, żeby Hanulinka wyrosła na wysoką dziewczynkę...
A co do butów to przykro mi, że macie kłopoty...W Stanach jest taki fajny sklep internetowy i mają tam przeróżne butki we wszystkich rozmiarach.Jacek od czasu do czasu jeżdzi do NY i wtedy mi zamawia, a póki co to pozostaje mi tylko pooglądać, ale to też lubię... ;D
Przyłączcie się jeśli chcecie..

http://www.zappos.com/welcome.zhtml?0304

Joanka pisze:
Melanie, a ja tak z właściwej dla tego wątku strony mam pytanie baaardzo ważne, wczoraj oczy mi się lśniły do takiego urządzonka, wchodzisz na to i naciskasz nogami, na zmianę ,raz dwa, raz , dwa, i tak sobie niby chodzisz, to jest stepper ?
w każdym bądź razie, czy polecasz ? bo jak już wam pisałam wczoraj, od dzisiaj wprowadzam w-f do mojego życia ::) :p
mam problemy z kręgosłupem, siadł mi po Majce, a Krzysiek go skutecznie dobija i stąd moje obawy ... :-[

stepper - może być, ale....
...muszę wiedzieć co byś chciała uzyskać??
pewnie schudnąć ::)
czy wzmocnić nóżki ??
czy poprawić wydolność?

co do problemów z kręgosłupem, to raczej basenik był by najlepszy :)

Melanie, więc tak, z tym chudnięciem to u mnie najbardzije skutkuje MŻ ( mniej żreć)
stepper, to rzeczywiście w celu uniknięcia flaczków po ewentualnym schudnięciu i wzmocnienia nóg, bo cieniasy są na maksa :p
wydolnośc oddechową wydaje mi się uzyskuje się przy każdym sporcie ::)
Basen odpada, bo mimo mojego uwielbienia po każdej wizycie na basenie publicznym dostaję w prezencie grzybka w ...właśnie tam.. :p

No i co mi radzisz żaba ?

Możesz sobie ćwiczyć na tym stepperku
poszukam Tobie w necie coś na temat najefektywniejszego spalania i wkleję, żebyś wiedziała, że wcale nie trzeba zapinadlać jak osiołek, żeby chudnąć ;D
dobrze jest ćwiczyc minimum godzinę, bo spalanie zaczyna sie po około pół godzine -- niestety :p

kinek a Ty jaką masz stopę, że buty ze stanów sprowadzasz? ::)

Mel, 37 ale tam są orginalniejsze i tańsze.Lubię mieć fajne butki szczególnie letnie.Jak mam chęć kupić coś w Poznaniu, to mam wrażenie ,że w każdym sklepie jest to samo a jeżeli już znajdę coś fajnego, to cena przyprawia o zawrót głowy ;)

reklama
małż kupił i właśnie po 15 min przyjemnego stepowania w rytm programu duże dzieci spaliłam 92 kalorie ::) ::) ::)
Melanie, czy to może być prawda ? to z tymi kaloriami ? i od jakiego czasu zaczynac ? bo ja mogłabym tak do jutra sobie kroczyć, szkoda że tak niedaleko zajdę :(

Do góry