reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrócić do formy

matko kochana baasiu, bratnia duszo, nikt nie zrozumie cie lepiej niz osoba o podobnych przejsciach,..., kazde wyjscie po buty, czy spodnie to dla mnie taki horror, ze pozniej kilka dni odchorowuje kompleksy, za to uwielbiam kupowac sukienki, bo przy moim wzroscie( 177) wygladam w nich calkiem niezle, uwielbiam kupowac bluzeczki, topy i inne takie.. ale spodnie i buty wrrrr, :p :p :p

Baasiu, jak to jest tam u ciebie, czytasz polskie znaki ?

reklama
a co do stopy, cale dorosle zycie ( ;D) mialam 40, a tu nagle po dwoch ciąazach ze stop calkiem przyzwoitych i jeszcze do zniesienia zrobily sie pletwy okropne, hmmmm. ciekawe co by było jakby mi sie zachcialo gromadki 8-mio osobowej ::) ::) ::)

Joanka czytam , ale niestety nie moge pisac polskich liter. Wiesz co ja w ciazy tez mialam wieksza stope, wogole caly czas mialam spuchniete nogi ,ale teraz jest jak przed ciza nr 40- ale to duzy rozmiar i nie ma takich fajnych butow :( albo nie wygladaja tak fajnie jak mniejsze rozmiary :(
Tutaj grubasy maja dobrze (a jest ich sporo) bo prawie w kazdym sklepie ubrania sa od rozmiaru 36 do 52 albo jeszcze wieksze- moja mama z radoscia buszowala po sklepach , ma rozmiar 44 .
W niektorych skalepach jest specjalna kolekcja dla osob wysokich ale chyba trzeba miec z 2 metry bo takie wielkie te ubrania.

Wiecie ja zawsze chciałam być wysoka.I do 13 roku życia byłam najwyższa w klasie a potem wszyscy mnie przerośli... :( Mam tylko 160 ale facetów zawsz miałam wysokich.Mój pierwszy miał 195- zdecydowanie za wysoki :laugh:
Jacek ma 185 i bardzo chciałabym, żeby Hanulinka wyrosła na wysoką dziewczynkę...
A co do butów to przykro mi, że macie kłopoty...W Stanach jest taki fajny sklep internetowy i mają tam przeróżne butki we wszystkich rozmiarach.Jacek od czasu do czasu jeżdzi do NY i wtedy mi zamawia, a póki co to pozostaje mi tylko pooglądać, ale to też lubię... ;D
Przyłączcie się jeśli chcecie..

http://www.zappos.com/welcome.zhtml?0304

Joanka pisze:
Melanie, a ja tak z właściwej dla tego wątku strony mam pytanie baaardzo ważne, wczoraj oczy mi się lśniły do takiego urządzonka, wchodzisz na to i naciskasz nogami, na zmianę ,raz dwa, raz , dwa, i tak sobie niby chodzisz, to jest stepper ?
w każdym bądź razie, czy polecasz ? bo jak już wam pisałam wczoraj, od dzisiaj wprowadzam w-f do mojego życia ::) :p
mam problemy z kręgosłupem, siadł mi po Majce, a Krzysiek go skutecznie dobija i stąd moje obawy ... :-[

stepper - może być, ale....
...muszę wiedzieć co byś chciała uzyskać??
pewnie schudnąć ::)
czy wzmocnić nóżki ??
czy poprawić wydolność?

co do problemów z kręgosłupem, to raczej basenik był by najlepszy :)

Melanie, więc tak, z tym chudnięciem to u mnie najbardzije skutkuje MŻ ( mniej żreć)
stepper, to rzeczywiście w celu uniknięcia flaczków po ewentualnym schudnięciu i wzmocnienia nóg, bo cieniasy są na maksa :p
wydolnośc oddechową wydaje mi się uzyskuje się przy każdym sporcie ::)
Basen odpada, bo mimo mojego uwielbienia po każdej wizycie na basenie publicznym dostaję w prezencie grzybka w ...właśnie tam.. :p

No i co mi radzisz żaba ?

Możesz sobie ćwiczyć na tym stepperku
poszukam Tobie w necie coś na temat najefektywniejszego spalania i wkleję, żebyś wiedziała, że wcale nie trzeba zapinadlać jak osiołek, żeby chudnąć ;D
dobrze jest ćwiczyc minimum godzinę, bo spalanie zaczyna sie po około pół godzine -- niestety :p

kinek a Ty jaką masz stopę, że buty ze stanów sprowadzasz? ::)

Mel, 37 ale tam są orginalniejsze i tańsze.Lubię mieć fajne butki szczególnie letnie.Jak mam chęć kupić coś w Poznaniu, to mam wrażenie ,że w każdym sklepie jest to samo a jeżeli już znajdę coś fajnego, to cena przyprawia o zawrót głowy ;)

reklama
małż kupił i właśnie po 15 min przyjemnego stepowania w rytm programu duże dzieci spaliłam 92 kalorie ::) ::) ::)
Melanie, czy to może być prawda ? to z tymi kaloriami ? i od jakiego czasu zaczynac ? bo ja mogłabym tak do jutra sobie kroczyć, szkoda że tak niedaleko zajdę :(

Do góry