reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrócić do formy

reklama
Joanka pisze:
Melanie pisze:
Joanka w dzisiejszych czasach tez nie ma fajnych bucików na taką nóżkę ???
ja mam 37 a w porywach 38 ::)

Ale przyznasz dziuba, ze piękny bucik inaczej wygląda na stópce 38 a inaczej na stoopie 41 :-(

no przyznam, ale ładniejszy but wyglądła ładniej na stópce 41, niż mniej ładny ;D

wiesz o co mi chodzi ?? ::)

oj dziękuję ci żaba, a Bozi dziękuję za to ze mam te 41 przy swoim wzroście, a nie przy np.160  ;D ale i tak tańce z większością facetów odpadają, kajaki mi skutecznie zabraniają tej rozkoszy

Mel, wybacz ale mam odmienne zdanie.Bycie sexy niewiele ma wspólnego ze wzrostem.Chodzi raczej o wewnętrzny ogień, o umiejętność flirtowania i może coś jeszcze tajemniczego...
Salma Hayek ma tylko 158 cm wzrostu a wg mnie jest bardzo sexy.. ;)

img132

1salma7lz.jpg

a ja chciałam tylko zrobić przyjemność Joance :(

tylko 158 ??? to wcale nie jest kurdupel ::)
...aż taki ;D

no ale macie racje z tym wewnętrzym ogniem i czymś tajemniczym :)

...wiedziałam, że niskie wrześniówki się odezwą ;D

ja na obronę Melanie dodam tylko, kochane wrześniowe kurduple, wierzcie mi , nie chciałybyście mieć nr stopy 41 przy swoim wzroście ;D

Melanie, a ja tak z właściwej dla tego wątku strony mam pytanie baaardzo ważne, wczoraj oczy mi się lśniły do takiego urządzonka, wchodzisz na to i naciskasz nogami, na zmianę ,raz dwa, raz , dwa, i tak sobie niby chodzisz, to jest stepper ?
w każdym bądź razie, czy polecasz ? bo jak już wam pisałam wczoraj, od dzisiaj wprowadzam w-f do mojego życia ::) :p
mam problemy z kręgosłupem, siadł mi po Majce, a Krzysiek go skutecznie dobija i stąd moje obawy ... :-[

reklama
Joanka a ja cie rozumiem sama mam nr 40 fakt, ze mam 179 cm wzrostu, ale nie moge dostac fajnych butow dla siebie no i odpada szystko na obcasie ,bo moj maz jest tylko centymetr odemnie nizszy- a nie chce sie wywyzszac- na slubie mial wkladki w butach :) :) :laugh:
no i w UK kobiety sa raczej niskie wiec nie tylko mam problem z butami ale takze z ciuchami- zakrotkie spodnie, bluzki wiekszosc rzeczy jak z mlodszej siostry :(

Do góry