reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrócić do formy

reklama
Joanka pisze:
Melanie pisze:
Joanka w dzisiejszych czasach tez nie ma fajnych bucików na taką nóżkę ???
ja mam 37 a w porywach 38 ::)

Ale przyznasz dziuba, ze piękny bucik inaczej wygląda na stópce 38 a inaczej na stoopie 41 :-(

no przyznam, ale ładniejszy but wyglądła ładniej na stópce 41, niż mniej ładny ;D

wiesz o co mi chodzi ?? ::)

oj dziękuję ci żaba, a Bozi dziękuję za to ze mam te 41 przy swoim wzroście, a nie przy np.160  ;D ale i tak tańce z większością facetów odpadają, kajaki mi skutecznie zabraniają tej rozkoszy

Mel, wybacz ale mam odmienne zdanie.Bycie sexy niewiele ma wspólnego ze wzrostem.Chodzi raczej o wewnętrzny ogień, o umiejętność flirtowania i może coś jeszcze tajemniczego...
Salma Hayek ma tylko 158 cm wzrostu a wg mnie jest bardzo sexy.. ;)

img132

1salma7lz.jpg

a ja chciałam tylko zrobić przyjemność Joance :(

tylko 158 ??? to wcale nie jest kurdupel ::)
...aż taki ;D

no ale macie racje z tym wewnętrzym ogniem i czymś tajemniczym :)

...wiedziałam, że niskie wrześniówki się odezwą ;D

ja na obronę Melanie dodam tylko, kochane wrześniowe kurduple, wierzcie mi , nie chciałybyście mieć nr stopy 41 przy swoim wzroście ;D

Melanie, a ja tak z właściwej dla tego wątku strony mam pytanie baaardzo ważne, wczoraj oczy mi się lśniły do takiego urządzonka, wchodzisz na to i naciskasz nogami, na zmianę ,raz dwa, raz , dwa, i tak sobie niby chodzisz, to jest stepper ?
w każdym bądź razie, czy polecasz ? bo jak już wam pisałam wczoraj, od dzisiaj wprowadzam w-f do mojego życia ::) :p
mam problemy z kręgosłupem, siadł mi po Majce, a Krzysiek go skutecznie dobija i stąd moje obawy ... :-[

reklama
Joanka a ja cie rozumiem sama mam nr 40 fakt, ze mam 179 cm wzrostu, ale nie moge dostac fajnych butow dla siebie no i odpada szystko na obcasie ,bo moj maz jest tylko centymetr odemnie nizszy- a nie chce sie wywyzszac- na slubie mial wkladki w butach :) :) :laugh:
no i w UK kobiety sa raczej niskie wiec nie tylko mam problem z butami ale takze z ciuchami- zakrotkie spodnie, bluzki wiekszosc rzeczy jak z mlodszej siostry :(

Do góry