reklama
M
Melanie
Gość
ojojojoj
a ja dzisiaj po drugiej 14stce stwierdziłam, że mi się znudziło i zajmuje mi to już 30 minut a ja chce jeszcze z hantelkami poćwiczyć
więc dodzłam do wniosku, że będę robiła jakieś tam swoje brzuszki plus ok 20 minut na rączki poćwiczę z hantelkami
a ja dzisiaj po drugiej 14stce stwierdziłam, że mi się znudziło i zajmuje mi to już 30 minut a ja chce jeszcze z hantelkami poćwiczyć
więc dodzłam do wniosku, że będę robiła jakieś tam swoje brzuszki plus ok 20 minut na rączki poćwiczę z hantelkami
no właśnie... ta szóstka trochę długa jest jak się więcej powtórzeń robi....
a ja straciłam zapał po pierwsze przez ta cholerną bliznę a po drugie przez mój sflaczały brzuch, bo kiedy napinam mięśnie czuję ze są twarde jak kamienie ale tego nie widac bo worek na brzuchu wszystko zasłania
a ja straciłam zapał po pierwsze przez ta cholerną bliznę a po drugie przez mój sflaczały brzuch, bo kiedy napinam mięśnie czuję ze są twarde jak kamienie ale tego nie widac bo worek na brzuchu wszystko zasłania
M
Melanie
Gość
no ja też tak
dotykam je i są fajne ale nie fajnie zlane smalcem
dotykam je i są fajne ale nie fajnie zlane smalcem
M
Melanie
Gość
wcale nie tylko skóra - bo nie wisi mi jak torba ;D tylko smalec nalał sie na mój piękny brzuch ;D
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D bo się posikam ;D ;D ;D ;D ;D ;DMelanie pisze:wcale nie tylko skóra - bo nie wisi mi jak torba ;D tylko smalec nalał sie na mój piękny brzuch ;D
M
Melanie
Gość
fuuuuuuj
sylwia-lesiak
Fanka BB :)
to my mamy problem mi tez cos duzego wisi w okolicach brzucha a na dodatek piersi mam tez duuuze ciekawe co mi sie z mini stanie jak przestane karmic??wlanie zalozylam pas i spodnie przed ciazy ktore mocno mnie zciskaja podono to ma pomoc
reklama
M
Melanie
Gość
ale w czym to ma pomóć ???
Podziel się: