reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrócić do formy

a ja strajkuję i nie ćwiczę bo mnie znowu blizna boli.... cos czuje że w środku mi się rozjechała chyba. Wizyta u gina mnie chyba nie ominie

reklama
ojojojoj :( :( :( :( :( :( :(

a ja dzisiaj po drugiej 14stce stwierdziłam, że mi się znudziło i zajmuje mi to już 30 minut :p a ja chce jeszcze z hantelkami poćwiczyć

więc dodzłam do wniosku, że będę robiła jakieś tam swoje brzuszki plus ok 20 minut na rączki poćwiczę z hantelkami :)

no właśnie... ta szóstka trochę długa jest jak się więcej powtórzeń robi....

a ja straciłam zapał po pierwsze przez ta cholerną bliznę a po drugie przez mój sflaczały brzuch, bo kiedy napinam mięśnie czuję ze są twarde jak kamienie ale tego nie widac bo worek na brzuchu wszystko zasłania

to my mamy problem mi tez cos duzego wisi w okolicach brzucha a na dodatek piersi mam tez duuuze ciekawe co mi sie z mini stanie jak przestane karmic??wlanie zalozylam pas i spodnie przed ciazy ktore mocno mnie zciskaja podono to ma pomoc

reklama
Do góry