Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja na przykład nie mam żadnych zaburzeń owulacji, a mam przepisaną stymulację do inseminacjiA ja z trochę głupich pytań… kiedy się stymuluje cykl? Tylko przy zaburzeniach owulacji czy są może jakieś inne wskazania przy staraniach?
O jaaaa dawaj jutro z ranaRano skazałam ten cykl z Ovitrelle na porażkę.
Dziś czekam do jutra! Ostatni test jest z dziś sprzed chwili. 12 dni po Ovi. Zaczyna się robić ciekawie
Test po rozebraniu niestety był przyklejony do okienka, dlatego ma taki odcisk
Ciekawe, czy coś się dzieje, czy to mój pojebany organizm robi sobie ze mnie jaja
W moim przypadku, aby mieć pewność - czy to Lametta na rośnięcie , czy zastrzyk na pęknięcie . Wydaje mi się ze tez zależy to od podejścia lekarzaA ja z trochę głupich pytań… kiedy się stymuluje cykl? Tylko przy zaburzeniach owulacji czy są może jakieś inne wskazania przy staraniach?
Kciuki kreska wygląda obiecującoRano skazałam ten cykl z Ovitrelle na porażkę.
Dziś czekam do jutra! Ostatni test jest z dziś sprzed chwili. 12 dni po Ovi. Zaczyna się robić ciekawie
Test po rozebraniu niestety był przyklejony do okienka, dlatego ma taki odcisk
Ciekawe, czy coś się dzieje, czy to mój pojebany organizm robi sobie ze mnie jaja
Cykl stymuluje się w kilku sytuacjach. Jeśli chodzi o naturalne starania:A ja z trochę głupich pytań… kiedy się stymuluje cykl? Tylko przy zaburzeniach owulacji czy są może jakieś inne wskazania przy staraniach?
Proponuję przegadać ten temat z partnerem i podjąć razem tą decyzję, nikt obcy Ci nie powie jak masz postąpić, to Wy znacie środowisko w którym się obracacie, więc uważam, że to Wy powinniście ustalić jak będzie najlepiej dla Was czy warto być szczerym, czy lepiej pozostawić tą ważną sprawę dla siebieWłaśnie ja nikomu nie mówiłam że się staramy i się nie udaje .
Także się zastanawiam czy poprostu po cichu iść w ivf czy jednak lepiej powiedzieć
Znalazłaś przyczynę poronień?zauważam, ale nie czuję się totalnie, żeby miało być coś na rzeczy. Tylko brzuch mnie wczoraj okropnie bolał
Poczekam do jutra, jeśli jutro będzie zacznę podawać leki
Najlepsze jest to, że jutro mija 3 lata równo od momentu kiedy dowiedziałam się o mojej pierwszej ciąży, która poroniłam w 13 tygodniu. Nie nastawiam się na nic, jestem weteranką poronień, wiem jak to się może skończyć.
Właśnie mieliśmy wyjść ze znajomymi, po czym przed chwilą odmówili. Szukam jakiegoś filmu. Może być romansidło ostatnio mam jakiś sentyment powracania do klasyków i obejrzałam Anię z Zielonego Wzgórza. Kocham Anię!