anyżowa
Fanka BB :)
Ja w sumie na lenistwie spędzam tą niedzielę, po przebudzeniu ogarnęłam trochę dom naszykowałam obiad, byłam w drogerii po kilka kosmetyków. Siedzę i czekam na mężulka, trochę nudno mi samej w domu nie ma kogo poopierniczać za byle detal Pogodę dzisiaj mamy piękną słonko i 18 stopni, ale samej ciężko się gdzieś wybrać, może wieczorem uda się gdzieś wyjść, razem.Jak Wam mija niedziela? Ja niebawem kończę zajęcia i idę się cieszyć obecnością męża, który wczoraj wrócił po tygodniowej nieobecności
Swoją drogą mieliśmy dzisiaj fatalną noc - jakiś burzowe hałasy etc. przez co nasza suczka strasznie panikowała i w konsekwencji nie śpimy od 4 nad ranem
Mąż po tygodniowej nieobecności brzmi super korzystaj ile wlezie
Przykro mi z powodu suczki, że tak przeżywa nocne hałasy i Wy razem z nią.
P.s chciałam napisać swoje wyrazy uznania, za ten cały ogrom wiedzy, którym się tu z Nami bezinteresownie dzielisz, przekazujesz jesteś genialna na bardzo wiele zawiłych pytań masz odpowiedź i ja z całego serca dziękuję za to- tak wiele można się od Ciebie dowiedzieć! jesteś super gospodynią tego wątku
Ps. 2 wiem, że jeszcze chwilę do końca miesiąca na podziękowania, ale tak jakoś już Ci to mówię
Ostatnia edycja: