KaMaLi
Fanka BB :)
jest moja placówkaSą wyniki konkursu dla klinik do programu ivf rządowego: https://www.gov.pl/attachment/cac79914-f39b-4449-9c46-a027a9918233.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jest moja placówkaSą wyniki konkursu dla klinik do programu ivf rządowego: https://www.gov.pl/attachment/cac79914-f39b-4449-9c46-a027a9918233.
Bo takimi sprawami zajmują się zarządy prezesi dyrektorzy i ich "ludzie". Panie w rejestracji po prostu jeszcze nie mają o tym pojęcia. Tak myślęKurcze w mojej też taka sytuacja z Rodo, teraz dzwoniłam i oni nic nie wiedzą o tym zapisów brak. Mówią że pierwsze słyszą i żeby dzwonić na koniec maja.
Uff czyli ja dzwonić nie muszę, bo ktoś to ogarnie za mnieJa myślę że panie na recepcji aż tak nie śledzą co tutaj się z tym konkursem dzieje. Ale na pewno każda klinika ma sztab odpowiedzialny za ogarnięcie dokumentów do konkursu. Bo tak na prawdę wiedzą że jeśli nie zostaną zakwalifikowani to byłby to wielki strzał w kolano - ludzie pójdą tam gdzie będzie dofinansowanie a za nimi lekarze przejdą to tych klinik gdzie będą mogli pacjentów leczyć w programie więc to w ich interesie żeby te rodo i inne podpisy dosłać ale pewnie sama w poniedziałek będę dzwonić do kliniki żeby sprawdzić czy nie przeoczyli terminu dodatkowego hahaha
A może zmasowany atak? albo może przejedź się tam na jakiś monitoring czy coś w poniedziałek przy okazji żeby jeszcze na żywo podpytaćUff czyli ja dzwonić nie muszę, bo ktoś to ogarnie za mnie
Do krakovi chodzicie?Uff czyli ja dzwonić nie muszę, bo ktoś to ogarnie za mnie
Ty dzwonisz na rejestrację w poniedziałek, a ja prosto do JW (w innym temacie), to od razu zapytam, czy rodo już ogarneliA może zmasowany atak? albo może przejedź się tam na jakiś monitoring czy coś w poniedziałek przy okazji żeby jeszcze na żywo podpytać
SiDo krakovi chodzicie?
Jeśli tak to za mnie też to ogarnię
7-8dpo, tak żeby było +/- 7 dni przed spodziewaną @, no i koniecznie razem z progiemDziewczyny, estradiol w którym dniu cyklu najlepiej zbadać, żeby zobaczyć, czy jest przewaga estrogenowa?