fckathy
Fanka BB :)
a co ma prog do estradiolu wtedy?7-8dpo, tak żeby było +/- 7 dni przed spodziewaną @, no i koniecznie razem z progiem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a co ma prog do estradiolu wtedy?7-8dpo, tak żeby było +/- 7 dni przed spodziewaną @, no i koniecznie razem z progiem
żałuje, ze tydzień temu nie ogarnelam tego, a zamiast piłam wino i oglądałam eurowizje bo akurat na wsi byłam, a dziś w miescieJak któraś ostatnio nie widziała zorzy, dzisiaj znów ma być
Przewaga estrogenowa to właśnie zaburzony stosunek tych dwóch hormonów.a co ma prog do estradiolu wtedy?
Jak wolisz ja robiłam tylko dla potwierdzenia po kilku dniach spóźnienia okresu i drugi będę robić przed wizytą u lekarzaJutro czy może lepiej w poniedziałek? Sprawdzanie przyrostu na tak wczesnym etapie ma sens czy lepiej poczekać chwilkę?
okej rozumiem, dzięki za wytłumaczeniePrzewaga estrogenowa to właśnie zaburzony stosunek tych dwóch hormonów.
Btw estrogen metabolizuje wątrobowa wiec warto wtedy zrobić lipidogram i wesprzeć wątrobę
a co ma prog do estradiolu wtedy?
Przewaga estrogenowa to właśnie zaburzony stosunek tych dwóch hormonów.
Btw estrogen metabolizuje wątrobowa wiec warto wtedy zrobić lipidogram i wesprzeć wątrobę
można wyjechać gdzieś na obrzeża. Lub znaleźć najciemniejsze miejsce. Oby tylko warunki pogodowe przetrwałyżałuje, ze tydzień temu nie ogarnelam tego, a zamiast piłam wino i oglądałam eurowizje bo akurat na wsi byłam, a dziś w miescie
na razie to jestem w kinie, a po kinie może coś się uda zobaczycmożna wyjechać gdzieś na obrzeża. Lub znaleźć najciemniejsze miejsce. Oby tylko warunki pogodowe przetrwały