reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🌺 🌼 Wróble świergoczą, że Majowe Kreski dwie ⏸️ szybko zobaczą 🌼 🌺

reklama
Ja się zapisałam na 8 sierpnia do tego bociana, ale teraz się zastanawiam, czy jednak na wcześniej się nie przepisać. Pani mnie wpisała na wizytę komercyjną, ale podejrzewam, ze jak sprawdzą to pod kątem programu to nie będzie problemu ze zmianą. Co sądzicie?

Te wymogi formalne w stylu „podpisali się inicjałem imienia zamiast pełnym imieniem” mnie śmieszą. Tyle kurde kasy na stole, tyle par może mieć szanse na dziecko, a tu się ministerstwo czepia o takie małe szczegóły 🫣🤡 no ale nic to, ja zakładam że te formalne kryteria to tylko formalność i nie będą robić żadnej klinice pod górkę z tego powodu tylko już wszystko rozpatrzą pozytywnie :)

Ja się zapisałam na 8 sierpnia do tego bociana, ale teraz się zastanawiam, czy jednak na wcześniej się nie przepisać. Pani mnie wpisała na wizytę komercyjną, ale podejrzewam, ze jak sprawdzą to pod kątem programu to nie będzie problemu ze zmianą. Co sądzicie?
Pewnie nie będzie problemu - chyba, że klinika sobie ustali, że kwalifikacyjne w ramach programu przeprowadza tylko w określonych dniach/terminach. Warto zadzwonić na początku czerwca i dopytać :)

Te wymogi formalne w stylu „podpisali się inicjałem imienia zamiast pełnym imieniem” mnie śmieszą. Tyle kurde kasy na stole, tyle par może mieć szanse na dziecko, a tu się ministerstwo czepia o takie małe szczegóły 🫣🤡 no ale nic to, ja zakładam że te formalne kryteria to tylko formalność i nie będą robić żadnej klinice pod górkę z tego powodu tylko już wszystko rozpatrzą pozytywnie :)
Niestety - dura lex, sed lex - do stawianych warunków (w tym, określonych warunków formalnych, które bywają uciążliwe) należy się stosować i trzeba ich wymagać ;)

Nie byłabym zaskoczona, gdyby już dzisiaj wszystkie placówki dostarczyły poprawione dokumenty, bo wszystkim im zależy na tym, żeby być na liście :)

Dziewczyny, estradiol w którym dniu cyklu najlepiej zbadać, żeby zobaczyć, czy jest przewaga estrogenowa?

Ja się skusiłam na facelle i biel aż razi. Trochę się zaczynam zastanawiać, czy kiedykolwiek będzie mi dane tą drugą kreskę zobaczyć… 😩 ech, muszę iść się czymś zająć, żeby zająć głowę
Dzisiaj czuję się dokładnie tak jak Ty… 😔 Nie odważyłam się siknąć, bo czułam że nie jestem gotowa zobaczyć dzisiaj tej bieli, mimo że łatwo by ją było wytłumaczyć tym, że to dopiero 9dpo 🙄

reklama
No to idziemy w to razem! 🥰 moja klinika musi tylko podesłać jakieś poprawione podpisy i też na pewno będą brali udział bo spełnili wymagania progowe. Ja mam wizytę na początku czerwca ♥️
Kurcze w mojej też taka sytuacja z Rodo, teraz dzwoniłam i oni nic nie wiedzą o tym 😅 zapisów brak. Mówią że pierwsze słyszą i żeby dzwonić na koniec maja.

Ostatnia edycja:
Do góry