reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🌺 🌼 Wróble świergoczą, że Majowe Kreski dwie ⏸️ szybko zobaczą 🌼 🌺

Dziewczyny, wpadam tylko na chwilkę do Was żeby się pożegnać i pogratulować wszystkich podwójnych kresek i pozytywnych bet. Życzę nudnych 9 miesięcy dziewczyny!

Całej reszcie życzę, żeby jak najszybciej ujrzały wymarzone kreski i pozytywne bety ❤️❤️

Po długich przemyśleniach podjęłam decyzję (póki co sama - jestem przed rozmową z mężem która będzie najtrudniejszą w moim życiu) o zakończeniu starań. Biorę na bary fakt, że nasza rodzina już się nie powiększy, nie mam na to sił ani fizycznie ani psychicznie. Najważniejsze w tej chwili dla mnie to zadbać właśnie o psychikę i rodzinę, którą już mam.

Będę zaglądać na forum, jestem po naprawdę wielu przejściach więc jeśli któraś z Was będzie potrzebowała wsparcia lub odpowiedzi na jakieś pytania - albo tak po prostu pogadać jak przy kawie - to walcie na PW. Zawsze w miarę możliwości będę starała się pomóc 😊

@wrobelmm wypisz mnie proszę z ławeczki.

TRZYMAM ZA WAS WSZYSTKIE KCIUKI! JESZCZE BĘDZIE PIĘKNIE 🩷💙🩶❤️
Najważniejsze żebyś czuła się szczęśliwa i w zgodzie ze sobą, oby czas i nowe priorytety szybko pomogły wylizać rany ❤️🫂❤️

reklama
Drogie Koleżanki wyznaniowe - jak Wam idzie? Ja robię regularnie 💪🍑
Ja też narazie na bieżąco, 10 dzień już też za mną. Zaliczone, odhaczone i jeszcze godzina na bieżni dzisiaj. Przyznam, że jestem trochę zmęczona, ale pozytywnie.
Mąż mi naszykował szatańsko słodki "podwieczorek/deser" taki o to 😅🤣
Kilka rodzynek w czekoladzie i po pół batona w trzech rodzajach, tak...dobrze czytacie, pół .
Chyba chciał trochę rozgrzeszyć sam siebie😂 tak o to zafundował mi małe poczucie winy, ale skoro na talerzyku podał i taki trening porządny zrobiłam, to się należy 🤣 mam nadzieję, że metformina to jakoś trochę załagodziła😊

Załączniki

• 20240515_185107.jpg
    20240515_185107.jpg
    1,7 MB · Wyświetleń: 114
Ostatnia edycja:
Dziewczyny, wpadam tylko na chwilkę do Was żeby się pożegnać i pogratulować wszystkich podwójnych kresek i pozytywnych bet. Życzę nudnych 9 miesięcy dziewczyny!

Całej reszcie życzę, żeby jak najszybciej ujrzały wymarzone kreski i pozytywne bety ❤️❤️

Po długich przemyśleniach podjęłam decyzję (póki co sama - jestem przed rozmową z mężem która będzie najtrudniejszą w moim życiu) o zakończeniu starań. Biorę na bary fakt, że nasza rodzina już się nie powiększy, nie mam na to sił ani fizycznie ani psychicznie. Najważniejsze w tej chwili dla mnie to zadbać właśnie o psychikę i rodzinę, którą już mam.

Będę zaglądać na forum, jestem po naprawdę wielu przejściach więc jeśli któraś z Was będzie potrzebowała wsparcia lub odpowiedzi na jakieś pytania - albo tak po prostu pogadać jak przy kawie - to walcie na PW. Zawsze w miarę możliwości będę starała się pomóc 😊

Trzymaj się💜 dbajcie o siebie. Oby jak najszybciej udało się Wam osiągnąć równowagę po tych przejściach, było wiele momentów radości, miłości i wspólne wsparcie. Niech ten przyszły czas naładuje Twoją baterię! 🙂

Wszystkiego dobrego kochana ❤️ oby życie Cię mile zaskoczyło 😊❤️

Ja też narazie na bieżąco, 10 dzień już też za mną. Zaliczone, odhaczone i jeszcze godzina na bieżni dzisiaj. Przyznam, że jestem trochę zmęczona, ale pozytywnie.
Mąż mi naszykował szatańsko słodki "podwieczorek/deser" taki o to 😅🤣
Kilka rodzynek w czekoladzie i po pół batona w trzech rodzajach, tak...dobrze czytacie, pół .
Chyba chciał trochę rozgrzeszyć sam siebie😂 tak o to zafundował mi małe poczucie winy, ale skoro na talerzyku podał i taki trening porządny zrobiłam, to się należy 🤣 mam nadzieję, że metformina to jakoś trochę załagodziła😊
Właśnie zgłodniałam… 🤤

naprawdę dużo przeszłaś, życie Cię nieoszczedziło ;(
Jednak po burzy zawsze wychodził słońce, oby i u Ciebie wyszło i mile Cię zaskoczyło! Trzymaj się ❤️❤️❤️✊✊✊

Dziewczyny pisałyście tu coś też o zniżce na AMH, a nie mogę się dokopać do kodu, mógłby mi ktoś go napisać ?

reklama
Absolutnie nic od nas nie chcieli! 😱 2 dni temu robiliśmy, to dostaliśmy do wypełnienia ankietę, na której były już pieczątki i podpisy jakiejś Pani doktor, ale nie pamiętam specjalizacji.
Po ankiecie w rejestracji dostaliśmy wydrukowane skierowania, które oddaliśmy przy pobieraniu krwi, także z pakietem podpisów i rozpoznaniem choroby "Niepłodność" i kod choroby wg NFZ. 🙈
Tam trzeba jakieś badania mieć ze sobą?

Do góry