Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dajcie mi jeszcze dwa dni chociaz z Wami spedzic jeszczeTo coś pięknie zamieszałam ale tak, czy inaczej - przymierzaj się już do mamusiek, bo długo Ci tu zostać nie pozwolimy
Tak jest! Myślę, że to bóle czysto pochodzenia nerwowegoA to ciekawostka Jak nie boli, to nic tylko się cieszyć!
Masz dwa dni, a nawet trochę ponad dwa tygodnie, bo legalnie możesz tu z nami siedzieć do końca miesiącadajcie mi jeszcze dwa dni chociaz z Wami spedzic jeszcze
Z takimi najtrudniej walczyćTak jest! Myślę, że to bóle czysto pochodzenia nerwowego
Część badań już zrobiłam. Wyszła mi skrajnie niska ferrytyna, kwas foliowy i żelazo, wywalone w kosmos anty - TG. Z immunologii coś mnie zaćmiło i zrobiłam tylko połowę zalecanych badań. Chciałabym zrobić od razu wszystkie badania, robię właśnie listę, będę wdzięczna za Wasze wskazówki.Współczuję, że musiałaś przez to przechodzić ;( Wiele z nas, niestety, przechodziło przez to, co Ty teraz, więc jeśli tylko będziesz chciała pogadać/wyżalić się, to śmiało pisz - czy to tu, czy na priv.
Jakie badanie planujecie zrobić w pierwszej kolejności? Macie jakiegoś lekarza, który Was w tym pokieruje?
Jeśli chciałabyś zrobić badania genetyczne to wstawiam jeszcze raz info o badaniach na NFZ możliwych do zrobienia w KatowicachCzęść badań już zrobiłam. Wyszła mi skrajnie niska ferrytyna, kwas foliowy i żelazo, wywalone w kosmos anty - TG. Z immunologii coś mnie zaćmiło i zrobiłam tylko połowę zalecanych badań. Chciałabym zrobić od razu wszystkie badania, robię właśnie listę, będę wdzięczna za Wasze wskazówki.
Bardzo dziękuję za informację Orientujesz się jaki jest obecnie czas oczekiwania ?Jeśli chciałabyś zrobić badania genetyczne to wstawiam jeszcze raz info o badaniach na NFZ możliwych do zrobienia w Katowicach
Część z nas już była, dużo dziewczyn ma zaklepane terminy.
W Katowicach w poradni Holsamed (Kotlarza 6 nr tel. 324798400) można wykonać badania genetyczne w ramach NFZ.
Kobieta: FMR1, TROMBOFILIA, HLA, KIR, KARIOTYP
Mężczyzna: CFTR, AZF, HLA,KIR,KARIOTYP
Ja się nie zapisywałam bo czułam że mogę być w ciąży a dziś już temp spadła i rano przyszło krwawienie więc proszę wpisz mi @.Drogie Koleżanki wyznaniowe - jak Wam idzie? Ja robię regularnie