reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🌺 🌼 Wróble świergoczą, że Majowe Kreski dwie ⏸️ szybko zobaczą 🌼 🌺

reklama
Współczuję, że musiałaś przez to przechodzić ;( Wiele z nas, niestety, przechodziło przez to, co Ty teraz, więc jeśli tylko będziesz chciała pogadać/wyżalić się, to śmiało pisz - czy to tu, czy na priv.

Jakie badanie planujecie zrobić w pierwszej kolejności? Macie jakiegoś lekarza, który Was w tym pokieruje?
Część badań już zrobiłam. Wyszła mi skrajnie niska ferrytyna, kwas foliowy i żelazo, wywalone w kosmos anty - TG. Z immunologii coś mnie zaćmiło i zrobiłam tylko połowę zalecanych badań. Chciałabym zrobić od razu wszystkie badania, robię właśnie listę, będę wdzięczna za Wasze wskazówki.

Część badań już zrobiłam. Wyszła mi skrajnie niska ferrytyna, kwas foliowy i żelazo, wywalone w kosmos anty - TG. Z immunologii coś mnie zaćmiło i zrobiłam tylko połowę zalecanych badań. Chciałabym zrobić od razu wszystkie badania, robię właśnie listę, będę wdzięczna za Wasze wskazówki.
Jeśli chciałabyś zrobić badania genetyczne to wstawiam jeszcze raz info o badaniach na NFZ możliwych do zrobienia w Katowicach :)
Część z nas już była, dużo dziewczyn ma zaklepane terminy.

W Katowicach w poradni Holsamed (Kotlarza 6 nr tel. 324798400) można wykonać badania genetyczne w ramach NFZ.
Kobieta: FMR1, TROMBOFILIA, HLA, KIR, KARIOTYP
Mężczyzna: CFTR, AZF, HLA,KIR,KARIOTYP

Jeśli chciałabyś zrobić badania genetyczne to wstawiam jeszcze raz info o badaniach na NFZ możliwych do zrobienia w Katowicach :)
Część z nas już była, dużo dziewczyn ma zaklepane terminy.

W Katowicach w poradni Holsamed (Kotlarza 6 nr tel. 324798400) można wykonać badania genetyczne w ramach NFZ.
Kobieta: FMR1, TROMBOFILIA, HLA, KIR, KARIOTYP
Mężczyzna: CFTR, AZF, HLA,KIR,KARIOTYP
Bardzo dziękuję za informację ❤️ Orientujesz się jaki jest obecnie czas oczekiwania ?

Drogie Koleżanki wyznaniowe - jak Wam idzie? Ja robię regularnie 💪🍑
Ja się nie zapisywałam bo czułam że mogę być w ciąży a dziś już temp spadła i rano przyszło krwawienie więc proszę wpisz mi @.
Dziękuję jeszcze raz wszystkim za slowa pocieszenia 🫶. Niestety w czerwcu się nie spotkamy i wstępnie wychodzi na to że w lipcu także 😔. Chyba zrobię sobie przerwę od forum na jakiś czas...

reklama
Cześć dziewczyny! Niestety 🐒 przyszła jeden dzień przed czasem ...
Powiedzcie mi dziewczyny czy czy jak owulacka wypada mi na 02.06 to będzie ok, jak pojde 29.05 zobaczyć czy rośnie i 06.04 czy peknal ?
W tym akurat terminie jestem na wyjeździe i nie dam rady blizej terminu owulacji i zastanawiam się czy jest sens czy dać sobie spokój jeszcze w tym miesiącu

Do góry