Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A to nie była już beta po przyroście?jeszcze poczekam zrobie przyrost i zobaczymy co bedzie
Pytałam nawet lekarza z czego to może wynikać, ale nie potrafił mi odpowiedziećhaha, dajesz nadzieję pamietam, ze u mojej siostry pierwszy pozytyw wyszedł tez jakoś mocno późno 15 czy 16 dpo nadzieja matka głupich
Znam to rozdarcie, ale wierzę w to, że w końcu będzie dobrze i wszystko się ułoży po naszej myśli.Do mnie już przyszedł okres co prawda dopiero się rozkręca No ale jest
Z jednej strony spoko bo ta wizyta a z drugiej strony zaś smutek że zaś to samo
A to ciekawostka Jak nie boli, to nic tylko się cieszyć!Laski hit hitów. Podałam Accofil i przestało mnie boleć po prawej stronie Brzuch wzdęty już nie jest. No natychmiastowa ulga
nie to moja pierwsza hahaA to nie była już beta po przyroście?
Pamiętam jak miałam taką małą lampkę, która przyczepiało się do książki klipsem i czytałam książki z głową nakrytą kołdrą, żeby nie przeszkadzać śpiącej obok siostrzeCzuje się jak nastolatka. Czytam książkę przy latarce...
To coś pięknie zamieszałam ale tak, czy inaczej - przymierzaj się już do mamusiek, bo długo Ci tu zostać nie pozwolimynie to moja pierwsza haha
O 15:30Znam to rozdarcie, ale wierzę w to, że w końcu będzie dobrze i wszystko się ułoży po naszej myśli.
O której godzinie masz jutro wizytę?
To będziemy tu niecierpliwie czekać na wieściO 15:30