reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🌺 🌼 Wróble świergoczą, że Majowe Kreski dwie ⏸️ szybko zobaczą 🌼 🌺

Wciąż nie masz @, więc wiesz... 😉 Wiem, że zgrać się ciężko, trzymam kciuki jeszcze za ten cykl 🤞
Dziękuję ale u mnie niezmiernie biało do tego drugi jajnik mocno bolał aż spac nie mogłam i już zastanawiam się co tam się dzieje skoro bolą od poronienia co cykl a ciąży nie ma to chyba nie jest dobry znak...

reklama
A u mnie taka sytuacja z temp I dostałam plamień:/
Temp mierzona w odbycie 37,05 a na okres zawsze była nizsza. To już w ogole coś lichego się chyba dzieje. Dodam że brzuch na okres nic nie boli.
podpowiedzcie co warto zbadać abym już ginowi mogła pokazać.

Dodam ze zawsze miałam tak że temp spadala i w tym samym dniu bol brzucha i okres.
1000006554.jpg

Ostatnia edycja:
U mnie dziś 13/14 dpo i biel aż razi po oczach 🫥 Jestem zapisana na jutro na testowanie ale już jestem pewna, że nic z tego nie będzie więc czekam na 🩸
Łącze się w bólu, mnie chyba @ zaskoczyla 2 dni szybciej ale progesteron co cykl nizszy wynik to czytałam że plamienia przed okresem mogą wystąpić.

Wiecie, że jak chce wam się płakać, a chcecie to powstrzymać (np jesteście gdzieś na mieście, sytuacja w której nie chcecie tego pokazywać) to wystarczy rozpocząć w głowie proste działania matematyczne? Nawet odejmowanie i dodawanie do 10. Aktywujemy inna półkulę mózgu i ta odpowiedzialna za emocje się wycisza, w rezultacie przestajemy płakać :)

reklama
Do góry