penguinlicious
Fanka BB :)
Testy owulacyjneja nie obczajam tych wykresow, co te kolory oznaczają, niebieski to temp a czerwony ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Testy owulacyjneja nie obczajam tych wykresow, co te kolory oznaczają, niebieski to temp a czerwony ?
A bo to apka PremomTesty owulacyjne
Miłej podróży i oby na monitoringu było już piękne ciałko żółteJadę na monitoring spory kawałek drogi ode mnie, więc w planach turystyka płodnościowa, zapewne uda się zrobić jakiś fajny spacer po okolicy niestety są korki na drodze, oby udało się zdążyć na wizyte. Fajnie by było jakbym była już po owulacji, bo ten cykl niefajnie się wydłuża i mi to bardzo nie na rękę.
Co do przysiadów wczorajsze 60 zaliczone dzisiejsze wieczorkiem jak już będę w domu.
P.s jeszcze dzwonili do mnie z kliniki niepłodności czy mogłabym zmienić termin swojej pierwszej wizyty pod koniec czerwca na maj albo na lipiec i zmieniłam na koniec lipca.
Dziękuję bardzo. Mogę być też w trakcie owulki dzisiaj, więc czasem może nie być jeszcze widać ciałka żółtego, boli podbrzusze, pozytywny owulak miałam przedwczoraj późnym wieczorem, zobaczymy co tam w tym lewym jajniku się podziało, 6 dni temu były 2 pęcherzyki po 11 i 12 mm.Miłej podróży i oby na monitoringu było już piękne ciałko żółte
Od 8 mam zajęcia (na szczęście online), więc słucham wykładów od rana - w tym czasie byłam już na spacerze po lesie, a teraz przygotowuje ciasto drożdżowe z rabarbarem i czekam aż mąż w końcu wróci do domu.Dziękuję bardzo. Mogę być też w trakcie owulki dzisiaj, więc czasem może nie być jeszcze widać ciałka żółtego, boli podbrzusze, pozytywny owulak miałam przedwczoraj późnym wieczorem, zobaczymy co tam w tym lewym jajniku się podziało, 6 dni temu były 2 pęcherzyki po 11 i 12 mm.
A Ty jakie plany na dzisiaj? Jaka pogoda ? U nas piękne słońce i 21 ° dla mnie to upał
O to widzę, że super zagospodarowałaś sobie czas. Ciasto z rabarbarem jadłam wczoraj u siostry napewno wyjdzie Ci pyszne i mąż się ucieszy.Od 8 mam zajęcia (na szczęście online), więc słucham wykładów od rana - w tym czasie byłam już na spacerze po lesie, a teraz przygotowuje ciasto drożdżowe z rabarbarem i czekam aż mąż w końcu wróci do domu.
Pogoda taka sobie - nie jest ani ciepło, ani zimno, ale słońca brak i nawet trochę popadało, więc dobrze, że tych okien jeszcze nie umyłam
Akurat o prawie ubezpieczeń gospodarczych, więc trochę nudaO to widzę, że super zagospodarowałaś sobie czas. Ciasto z rabarbarem jadłam wczoraj u siostry napewno wyjdzie Ci pyszne i mąż się ucieszy.
Jakie to wykłady, ciekawe?
Wkońcu zaspokoisz swoją ochotę już teraz życzę smacznego!Akurat o prawie ubezpieczeń gospodarczych, więc trochę nuda
Ja jeszcze w tym roku nie jadłam nic z rabarbarem, a już mi się baaardzo chciało ;D