reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🌺 🌼 Wróble świergoczą, że Majowe Kreski dwie ⏸️ szybko zobaczą 🌼 🌺

Hej dziewczyny, ja jutro pierwszy raz będę robiła test, który w ogóle ma szanse wyjść pozytywny, bo odkąd zaczęliśmy diagnostykę to cały czas było coś (polipy i tal dalej). Jestem w cyklu z drożnością. Jestem mega zestresowana jutrzejszym testowaniem i jak na złość na feedzie mi wszystkie dziewczyny w ciąży wyskakują. Mam takie uczucie, że No przecież nie ma szans, żeby się udało. Chyba już tak długo to trwa dla mnie, ze jeżeli w ogóle kiedykolwiek do tego dojdzie to oswojenie się z myślą bycia w ciazy zajmie mi wieki 😅

reklama
Hej dziewczyny, ja jutro pierwszy raz będę robiła test, który w ogóle ma szanse wyjść pozytywny, bo odkąd zaczęliśmy diagnostykę to cały czas było coś (polipy i tal dalej). Jestem w cyklu z drożnością. Jestem mega zestresowana jutrzejszym testowaniem i jak na złość na feedzie mi wszystkie dziewczyny w ciąży wyskakują. Mam takie uczucie, że No przecież nie ma szans, żeby się udało. Chyba już tak długo to trwa dla mnie, ze jeżeli w ogóle kiedykolwiek do tego dojdzie to oswojenie się z myślą bycia w ciazy zajmie mi wieki 😅
Trzymam kciuki, żebyś od jutra musiała się zacząć oswajać ze świadomością bycia w ciąży 🤞

A co do stresu przed testem - zrobiłam ich w życiu masę i za każdym razem, gdy kładę się do łóżka z planem testu następnego dnia, czuję dokładnie to, co Ty teraz 🤦‍♀️

Tak, jak @wrobelmm pisze, za każdym razem przed pójściem spać na noc przed testowaniem, tylko o tym myślę 😉 Trzymamy wszystkie kciuki ❤️

Ja od grudniowego poronienia tak mam... W nocy z 5 na 6 dpo to aż spać x bólu nie mogłam, pełna nadziei czekałam parę dni ale testy białe a boli co rusz jakby na okres a czasami jajniki...
Planuję wybrać się pierwszy raz na monitoring, może w lipcu uda się zjechać mężowi w dobry czas....
Wciąż nie masz @, więc wiesz... 😉 Wiem, że zgrać się ciężko, trzymam kciuki jeszcze za ten cykl 🤞

Screenshot_20240511_055451_premom.eh.com.ehpremomapp_edit_1828128856161146.jpg

@penguinlicious, u mnie w końcu skok 🙃 Jak u Ciebie?

Mam podobne odczucia, ale odnośnie tego że test kiedykolwiek mógłby wyjsc pozytywny - jest to dla mnie tak wiielka abstrakcja, że nawet już sobie tego nie wyobrażam. A testowanie mnie nie stresuje, bo zwykle wiem co wyjdzie i się nie nastawiam. Nie mniej, trzymam za Ciebie kciuki 🤞

To bez dwóch zdań - strasznie długo kazali czekać na ten wynik.

Macie jakieś miłe plany na ten weekend, żeby złapać trochę sił i energii, po tym trudnym tygodniu?
Ja mam trudny zawodowo tydzień, jeszcze wczoraj kłótnia że starym do tego stopnia, że śpię na kanapie.
Wiem, on powinien, ale wieczorem oglądałam film 😂
Eh czasami mam ochote go wystrzelić w kosmos.
U mnie weekend na uczelni.
Ja już wczoraj zrobiłam test ale niestety bialy.No, ale jak to któras z Was powiedziała, dopóki nie ma @ to jest nadzieja.
Miłego dzionka Dziewczynki!🙂

reklama
Trzymam kciuki i czekam na kreski. Sprawdzę forum za kilka h🥰

Do góry