Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny to zabawa na nabicie stron propozycja ode mnie: napisz z czego jesteś z siebie dumna w ostatnim czasie (i nie musi to być temat staraczkowy)
Ja zacznę:
- za stawianie siebie na pierwszym miejscu i robienia rzeczy, które odkładałam, bo się bałam
- ogarnianie przestrzeni w domu, układanie w szafkach i pozbywanie się nadmiaru
Teraz czytam trzeci tom serii granice ryzyka M. O. Sobczak - Szrama - polecam wszystkie trzy. Podobnie jak serię kolory zła. Czytałam też ostatnio nową książkę Nosowskiej - Nie mylić z miłością - uwielbiam jej styl pisania. Poza tym polecam np. Z. Miloszewski - Bezcenny, czy W. Chmielarz i Wyrwa. Przeczytałam też niedawno, ponownie, Dom nad rozlewiskiem M. Kalecinskiej - lubię wracać do atmosfery tej książki.Ile przeczytałaś?! Ja mam dwie w kindlu otwarte i nie mogę skończyć a też się twardo biorę za czytanie
Miałam kiedyś podpytać ile wagowo zrzuciłaś, ale wiem, że ilościowy cel nie był Twój. Babo, ale 10kg?! Jestem z Ciebie dumna! Serio, wyczyn ogromny!
Widzę, że więcej czytaczek mamy - to może jakieś polecenia co warto przeczytać, co wam się podobało, a co nie?
Siostro! A czy próbowałaś słone paluszki maczane z kremie czekoladowym lub pistacjowym?Też miałam wrażenie, że kimkilogramow ubyło. Ale zważyłam się z ciekawości i waga taka jak była. A nawet parę deko w górę. Nie to nie wina wczorajszego objedzenia się paluszkami i czekoladą na noc
Oversize nadal jest w modzie, a i na najbliższy czas powinien się sprawdzićNarazie wymieniam podstawową garderobę gładkie t-shirty w bazowych kolorach, 3 pary rurek 7/8 (na mnie znaleźć spodnie 7/8 to już wyczyn, większość jest to połowy łydki teraz - nosiłam za krótkie spodnie zanim to było modne ), małe szaleństwo cudne beżowe dzwony zakochałam się w nich (mój mąż mniej ). Jeszcz mam w planach ramoneskę i kilka innych rzeczy ale teraz nie wiem jak się potoczą losy mojej garderoby
Pytasz dzika czy sra w lesie? Oczywiście, że tak Polecam również zrobić popcorn - przesypać i posolić - a na gorący popcorn wrzucić M&Ms. Ta rozpływająca się po słonym popcornie czekolada... aj!Siostro! A czy próbowałaś słone paluszki maczane z kremie czekoladowym lub pistacjowym?
i czym próbujesz zaspokoić ten głód?Cześć dziewczyny miłego dnia dla Was Ja się czuje już okresowo i ciągle mam ochotę na słodkie
Badania macie już ogarnięte?Jak któraś szuka co by zjeść słodkiego przed albo po badaniach w Kato to koniecznie Słodki Kafej pysznie tu
Taka weryfikacja bardzo pomaga na głowę - super, że udało Ci się odciąć toksyczne znajomościA ja jestem dumna z tego, że wzięłam się za siebie wróciłam do ćwiczeń, zdrowego jedzenia i bardziej aktywnego trybu życia i jakoś tak fajnie dni przez to mijają, że jakoś temat starań nie siedzi tak w głowie (faktycznie dalej się zapisujemy na badania, wizyta w klinice) ale nie jest to temat nr 1 zawracający głowę. A no i jestem jeszcze dumna z lekkiej weryfikacji osób dookoła i pozbyciu się toksycznych znajomości
Karmelowy! Popcorn karmelowy!! ;DPytasz dzika czy sra w lesie? Oczywiście, że tak Polecam również zrobić popcorn - przesypać i posolić - a na gorący popcorn wrzucić M&Ms. Ta rozpływająca się po słonym popcornie czekolada... aj!