reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🌺 🌼 Wróble świergoczą, że Majowe Kreski dwie ⏸️ szybko zobaczą 🌼 🌺

reklama
Dziękuje za odpowiedz. Myślałam jeszcze coś z z omega. Zamówiłam jeszcze żel concencive plus. Przypomniało mi się że przy wcześniejszych staraniach go używałam i zaskoczyło. Już niedługo moje dni płodne 🥰
Tak, Omega 3 jest mega ważne. Podobno OlimpLabs ma dobre jakościowo suplementy (przebadane, z jakąś tam większą pewnością że w składzie jest rzeczywiście to, co podają na opakowaniu). Ja wcześniej brałam z AuraHerbals (tam było 360mg EPA i 240mg DHA jeśli dobre pamiętam), teraz biorę z Aliness (500mg EPA i 250mg DHA). A jak masz trochę większy budżet to bardzo dobre są norweskie kwasy omega i też się tutaj przewijały te ód HealthLabs Care.
Generalnie ja zawsze szukam takich supli, które mają jak najmniej zapychaczy, barwników itp. 😉

Ostatnia edycja:
Pamiętaj, żeby mu powiedzieć że będziecie 5tysi do przodu dzięki tej wycieczce 😁
Na mojego to nie podziałało 😒 ale on w ogóle zawsze jest niechętny do badań i idzie dopiero jak naprawdę musi - taki typ 🤷🏻‍♀️ A tutaj stwierdził, że na razie nie widzi potrzeby i nie ma konkretnego wskazania. No cóż, u mnie też niby nie ma, ale jestem zdania, że z takiej okazji to aż żal nie skorzystać.

Tak, Omega 3 jest mega ważne. Podobno OlimpLabs ma dobre jakościowo suplementy (przebadane, z jakąś tam większą pewnością że w składzie jest rzeczywiście to, co podają na opakowaniu). Ja wcześniej brałam z AuraHerbals (tam było 350mg EPA i 240mg DHA jeśli dobre pamiętam), teraz biorę z Aliness (500mg EPA i 250mg DHA). A jak masz trochę większy budżet to bardzo dobre są norweskie kwasy omega i też się tutaj przewijały te ód HealthLabs Care.
Generalnie ja zawsze szukam takich supli, które mają jak najmniej zapychaczy, barwników itp. 😉
Tak ja tez zawracam szczególna uwagę na to

Hahaha, Katowice powinny być wdzięczne za taką reklamę i rozwój turystyki. 😆 Ja właśnie dziś załatwiłam urlop na poniedziałek i po południu będę szukać noclegu z nd na pon. 😆
Wiem już o kluskach śląskich. Co jeszcze warto w Katowicach odwiedzic? Nigdy nie byłam. 😆
My tylko 410km. 😱
Jak będzie pogoda to z całego serca polecam Sztauwajery na 3 Stawach - leżaczki, muzyka, gastro, woda, obok super trasa na rolki lub długi spacer i na koniec pizzka w Sezo'novo. Albo przejazd kolejką nad Parkiem Śląskim. Ze śląskiego gastro to super jest też Żurownia. Nie żebym była z Kato 😸

turystyka płodnościowa 😅 No ja właśnie wiszę na linii, jestem 4 w kolejce. Mężowi jeszcze o tym nie mówiłam, zobaczymy jak zareaguje 🥴
Poinformuj po fakcie. 😆 Ja najpierw dałam mu przyspieszony prezent urodzinowy (m.in. Kawę i woblery, to wędkarz i kawosz), a jak był tak zajarany prezentem, to mu powiedziałam, że znalazłam fajne badania na NFZ, które nam się przydadzą i że zaoszczędzi tyle, że kupi sobie wymarzona wedkę. Jak już był cały na tak, to dodałam, że tylko musi wziąć dzień wolnego, no i ciszej, że musimy pojechać do Katowic. 😂

reklama

Załączniki

• IMG_8585.jpeg
    IMG_8585.jpeg
    129,3 KB · Wyświetleń: 30
Do góry