reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🌺 🌼 Wróble świergoczą, że Majowe Kreski dwie ⏸️ szybko zobaczą 🌼 🌺

reklama
Dziękuje za odpowiedz. Myślałam jeszcze coś z z omega. Zamówiłam jeszcze żel concencive plus. Przypomniało mi się że przy wcześniejszych staraniach go używałam i zaskoczyło. Już niedługo moje dni płodne 🥰
Tak, Omega 3 jest mega ważne. Podobno OlimpLabs ma dobre jakościowo suplementy (przebadane, z jakąś tam większą pewnością że w składzie jest rzeczywiście to, co podają na opakowaniu). Ja wcześniej brałam z AuraHerbals (tam było 360mg EPA i 240mg DHA jeśli dobre pamiętam), teraz biorę z Aliness (500mg EPA i 250mg DHA). A jak masz trochę większy budżet to bardzo dobre są norweskie kwasy omega i też się tutaj przewijały te ód HealthLabs Care.
Generalnie ja zawsze szukam takich supli, które mają jak najmniej zapychaczy, barwników itp. 😉

Ostatnia edycja:
Pamiętaj, żeby mu powiedzieć że będziecie 5tysi do przodu dzięki tej wycieczce 😁
Na mojego to nie podziałało 😒 ale on w ogóle zawsze jest niechętny do badań i idzie dopiero jak naprawdę musi - taki typ 🤷🏻‍♀️ A tutaj stwierdził, że na razie nie widzi potrzeby i nie ma konkretnego wskazania. No cóż, u mnie też niby nie ma, ale jestem zdania, że z takiej okazji to aż żal nie skorzystać.

Tak, Omega 3 jest mega ważne. Podobno OlimpLabs ma dobre jakościowo suplementy (przebadane, z jakąś tam większą pewnością że w składzie jest rzeczywiście to, co podają na opakowaniu). Ja wcześniej brałam z AuraHerbals (tam było 350mg EPA i 240mg DHA jeśli dobre pamiętam), teraz biorę z Aliness (500mg EPA i 250mg DHA). A jak masz trochę większy budżet to bardzo dobre są norweskie kwasy omega i też się tutaj przewijały te ód HealthLabs Care.
Generalnie ja zawsze szukam takich supli, które mają jak najmniej zapychaczy, barwników itp. 😉
Tak ja tez zawracam szczególna uwagę na to

Hahaha, Katowice powinny być wdzięczne za taką reklamę i rozwój turystyki. 😆 Ja właśnie dziś załatwiłam urlop na poniedziałek i po południu będę szukać noclegu z nd na pon. 😆
Wiem już o kluskach śląskich. Co jeszcze warto w Katowicach odwiedzic? Nigdy nie byłam. 😆
My tylko 410km. 😱
Jak będzie pogoda to z całego serca polecam Sztauwajery na 3 Stawach - leżaczki, muzyka, gastro, woda, obok super trasa na rolki lub długi spacer i na koniec pizzka w Sezo'novo. Albo przejazd kolejką nad Parkiem Śląskim. Ze śląskiego gastro to super jest też Żurownia. Nie żebym była z Kato 😸

turystyka płodnościowa 😅 No ja właśnie wiszę na linii, jestem 4 w kolejce. Mężowi jeszcze o tym nie mówiłam, zobaczymy jak zareaguje 🥴
Poinformuj po fakcie. 😆 Ja najpierw dałam mu przyspieszony prezent urodzinowy (m.in. Kawę i woblery, to wędkarz i kawosz), a jak był tak zajarany prezentem, to mu powiedziałam, że znalazłam fajne badania na NFZ, które nam się przydadzą i że zaoszczędzi tyle, że kupi sobie wymarzona wedkę. Jak już był cały na tak, to dodałam, że tylko musi wziąć dzień wolnego, no i ciszej, że musimy pojechać do Katowic. 😂

reklama

Załączniki

• IMG_8585.jpeg
    IMG_8585.jpeg
    129,3 KB · Wyświetleń: 34
Do góry