reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🌺 🌼 Wróble świergoczą, że Majowe Kreski dwie ⏸️ szybko zobaczą 🌼 🌺

rozbita? Co Cię martwi?
Wiem, jest dużo myśli w głowie, domyślam się. Natomiast, czy dzieje się coś złego w tym momencie, masz jakieś bóle?
Nie, paradoksalnie czuję się ok. Bóle delikatne jajnika ale z młodym do przerabiałam, ból piersi też normalny. Po prostu po ostatnich trzech biochemach boje się cieszyć 🙈. Jedno co mnie pociesza to fakt, że ostatnie 3 ciążę wyszły mi w testach dopiero 12dpo i 14dpo już spadała beta. Zobaczymy co przyniesie czas. Staram się wierzyć w kropka 🙂

reklama
Nie, paradoksalnie czuję się ok. Bóle delikatne jajnika ale z młodym do przerabiałam, ból piersi też normalny. Po prostu po ostatnich trzech biochemach boje się cieszyć 🙈. Jedno co mnie pociesza to fakt, że ostatnie 3 ciążę wyszły mi w testach dopiero 12dpo i 14dpo już spadała beta. Zobaczymy co przyniesie czas. Staram się wierzyć w kropka 🙂
będzie dobrze, tego się trzymajmy 😘

Dzięki dziewczyny za mega wsparcie 🥰 staram się uspokoić głowę, do terminu okresu pewnie będę coś sikać i jak okres się spóźni zrobię betę ale hmmm....tydzień laboratoryjny ma 5 dni 😂 wszystko się może zdarzyć 🙈

A ja jestem tak przetyrana po majówce. Ogarnialismy przeprowadzkę teściowej, marzę już tylko o kolejnym weekendzie, żeby wejść w grządki i zacząć odpoczywać. Chociaż tu też mnie czeka nierówna walka że skrzypem.
🙈 Pieron tak się rozrasta wszędzie, że chyba nas pochłonie. Za to jutro rano biegniemy na monitoring i oby się okazało, że we wtorek bedzie IUI 🤞

Hej, ja już nie mogę spać:/ w ogóle ciężka noc, jak zasnęłam to obudził mnie dość mocny ból jajnika z którego była owu, bolało dobrych parę minut później bolała mnie jakby prawa strona macicy :/ jak przeszlo to wjechały myśli "czy to dobrze czy źle że bolało " 🙈 było to z 5 na 6 dpo.

Co do AMH to chyba jestem tu najstarsza ? -38 skończone, też mam ten bon tylko u nas w mieście nie ma tego laboratorium i na badanie jadę w przyszłym tygodniu, sama jestem ciekawa wyniku. Ale czytałam na fb jak babki pisały ze zaszły naturalnie przy 0,4 to Wasze wyniki są super 🥰.

Miłej niedzieli wszystkim 🌷
Hej, ja mam 37 lat🤭

to dlatego, ze klasyczna cytologia ma 40% skuteczności. Dlatego sugeruje się robienie tej płynnej.
To zupełnie jasne, ale moja (wspomniana wcześniej) przyjaciółka robiła właśnie płynną i wyszło, że jest ok - mimo, że wcale tak nie było.

reklama
Do góry