reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🌺 🌼 Wróble świergoczą, że Majowe Kreski dwie ⏸️ szybko zobaczą 🌼 🌺

rozbita? Co Cię martwi?
Wiem, jest dużo myśli w głowie, domyślam się. Natomiast, czy dzieje się coś złego w tym momencie, masz jakieś bóle?
Nie, paradoksalnie czuję się ok. Bóle delikatne jajnika ale z młodym do przerabiałam, ból piersi też normalny. Po prostu po ostatnich trzech biochemach boje się cieszyć 🙈. Jedno co mnie pociesza to fakt, że ostatnie 3 ciążę wyszły mi w testach dopiero 12dpo i 14dpo już spadała beta. Zobaczymy co przyniesie czas. Staram się wierzyć w kropka 🙂

reklama
Nie, paradoksalnie czuję się ok. Bóle delikatne jajnika ale z młodym do przerabiałam, ból piersi też normalny. Po prostu po ostatnich trzech biochemach boje się cieszyć 🙈. Jedno co mnie pociesza to fakt, że ostatnie 3 ciążę wyszły mi w testach dopiero 12dpo i 14dpo już spadała beta. Zobaczymy co przyniesie czas. Staram się wierzyć w kropka 🙂
będzie dobrze, tego się trzymajmy 😘

Dzięki dziewczyny za mega wsparcie 🥰 staram się uspokoić głowę, do terminu okresu pewnie będę coś sikać i jak okres się spóźni zrobię betę ale hmmm....tydzień laboratoryjny ma 5 dni 😂 wszystko się może zdarzyć 🙈

A ja jestem tak przetyrana po majówce. Ogarnialismy przeprowadzkę teściowej, marzę już tylko o kolejnym weekendzie, żeby wejść w grządki i zacząć odpoczywać. Chociaż tu też mnie czeka nierówna walka że skrzypem.
🙈 Pieron tak się rozrasta wszędzie, że chyba nas pochłonie. Za to jutro rano biegniemy na monitoring i oby się okazało, że we wtorek bedzie IUI 🤞

Hej, ja już nie mogę spać:/ w ogóle ciężka noc, jak zasnęłam to obudził mnie dość mocny ból jajnika z którego była owu, bolało dobrych parę minut później bolała mnie jakby prawa strona macicy :/ jak przeszlo to wjechały myśli "czy to dobrze czy źle że bolało " 🙈 było to z 5 na 6 dpo.

Co do AMH to chyba jestem tu najstarsza ? -38 skończone, też mam ten bon tylko u nas w mieście nie ma tego laboratorium i na badanie jadę w przyszłym tygodniu, sama jestem ciekawa wyniku. Ale czytałam na fb jak babki pisały ze zaszły naturalnie przy 0,4 to Wasze wyniki są super 🥰.

Miłej niedzieli wszystkim 🌷
Hej, ja mam 37 lat🤭

to dlatego, ze klasyczna cytologia ma 40% skuteczności. Dlatego sugeruje się robienie tej płynnej.
To zupełnie jasne, ale moja (wspomniana wcześniej) przyjaciółka robiła właśnie płynną i wyszło, że jest ok - mimo, że wcale tak nie było.

reklama
Do góry