wrobelmm
Fanka BB :)
Powodzenia@Mademoiselle_Nika czekamy na relacje z Holsamedu
Trzymajcie kciuki za mnie dziś bo wracam do pracy. Z nerwów chyba rozwolnienia dostanę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Powodzenia@Mademoiselle_Nika czekamy na relacje z Holsamedu
Trzymajcie kciuki za mnie dziś bo wracam do pracy. Z nerwów chyba rozwolnienia dostanę
Trzymam kciuki, jakaś dłuższa przerwa była ?@Mademoiselle_Nika czekamy na relacje z Holsamedu
Mi premom wyznacza w kalendarzu kiedy mam iść i właśnie na dziś wyznaczył czyli 7 dpo a 8 dni po peaku.Hej U mnie dziś prognozowana z testów owulacja. Jutro potwierdzę temperaturą. Doradzicie, kiedy lepiej zrobić progesteron, żeby się upewnić, że pęcherzyk pękł? Za tydzień w poniedziałek będzie okej, czy za wcześnie? Miłego poniedziałku wszystkim
Właśnie też patrzę na Premom To robisz dziś?Mi premom wyznacza w kalendarzu kiedy mam iść i właśnie na dziś wyznaczył czyli 7 dpo a 8 dni po peaku.
Chyba pójdę ale ostatni raz bo to będzie 3 cykl badania proga i poprzednio był 18 i 15 ng, a dziewczyny pisały ze jest ok.Właśnie też patrzę na Premom To robisz dziś?
I robisz też betę?Chyba pójdę ale ostatni raz bo to będzie 3 cykl badania proga i poprzednio był 18 i 15 ng, a dziewczyny pisały ze jest ok.
No właśnie nie wiem, boję się rozczarowania a z drugiej strony to 7dpo nawet testu nie robiłam przez ten poranek okropny. Ale zrobię po południu, gdyby cudem było coś na rzeczy to w środę będę mogła zrobić betę.I robisz też betę?
I robisz też betę?
7dpo to serio bardzo wcześnie na robienie bety i moim zdaniem to strata pieniędzy na badanie, którego wynik (bardzo niski w przypadku zagnieżdżenia w 6 dpo) i tak nie będzie wiarygodny.No właśnie nie wiem, boję się rozczarowania a z drugiej strony to 7dpo nawet testu nie robiłam przez ten poranek okropny. Ale zrobię po południu, gdyby cudem było coś na rzeczy to w środę będę mogła zrobić betę.
Jeśli to owulacja prognozowana na podstawie testów, to moim zdaniem wtorek będzie lepszy.Hej U mnie dziś prognozowana z testów owulacja. Jutro potwierdzę temperaturą. Doradzicie, kiedy lepiej zrobić progesteron, żeby się upewnić, że pęcherzyk pękł? Za tydzień w poniedziałek będzie okej, czy za wcześnie? Miłego poniedziałku wszystkim