reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🌺 🌼 Wróble świergoczą, że Majowe Kreski dwie ⏸️ szybko zobaczą 🌼 🌺

Ja byłam 13:20 i nie było nikogo. Niestety byłam świadkiem rozmów w rejestracji, że ludzie nie przychodzą na te badania. I tylko jedna Pani dzwoniła odwołać. Tam panie czekają na pacjentów i te pobrania…
Dziekuje również za wszystkie informacje.
A takie podejście mnie strasznie wpienia!! Strasznie denerwują mnie nie odwołane wizyty! Szkoda, że NFZ też nie mogę zrobić czegoś w stylu "utrudniona rejestracja na kolejną wizytę" czy coś. Jak raz mi zdechł telefon i nie zajarzyłam, że mam teleporade (w sb o 19 😅) to potem wszędzie mi medicover trąbił o to i zablokował czasowo możliwość rejestracji wizyt przez apke, musialam dzwonić na infolinię. 🙄 Raz jeden jedyny!

A odnośnie seriali, Czarodziejki to też moje love. Byłam zakochana w Cole'u i nie mogłam przeboleć, że jednak go zabiły. A Kości też uwielbiam, dalej, i co jakiś czas mam myśl, aby obejrzeć ponownie wszystkie sezony ciągiem (bo skończyłam chyba w 3/4 gdzieś) ale jak sobie pomyślę o ilości odcinków to trochę mi słabo. 😅

reklama
widziałam że wrzucałyście kody do promek do badań, to ja przypominam ze do końca maja jest minus 40 % na kilka pakietów :) kto da więcej ?! 🤡

Załączniki

• IMG_8023.jpeg
    IMG_8023.jpeg
    303,2 KB · Wyświetleń: 65
reklama
Do góry