reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

🌺 🌼 Wróble świergoczą, że Majowe Kreski dwie ⏸️ szybko zobaczą 🌼 🌺

Ja byłam 13:20 i nie było nikogo. Niestety byłam świadkiem rozmów w rejestracji, że ludzie nie przychodzą na te badania. I tylko jedna Pani dzwoniła odwołać. Tam panie czekają na pacjentów i te pobrania…
Dziekuje również za wszystkie informacje.
A takie podejście mnie strasznie wpienia!! Strasznie denerwują mnie nie odwołane wizyty! Szkoda, że NFZ też nie mogę zrobić czegoś w stylu "utrudniona rejestracja na kolejną wizytę" czy coś. Jak raz mi zdechł telefon i nie zajarzyłam, że mam teleporade (w sb o 19 😅) to potem wszędzie mi medicover trąbił o to i zablokował czasowo możliwość rejestracji wizyt przez apke, musialam dzwonić na infolinię. 🙄 Raz jeden jedyny!

A odnośnie seriali, Czarodziejki to też moje love. Byłam zakochana w Cole'u i nie mogłam przeboleć, że jednak go zabiły. A Kości też uwielbiam, dalej, i co jakiś czas mam myśl, aby obejrzeć ponownie wszystkie sezony ciągiem (bo skończyłam chyba w 3/4 gdzieś) ale jak sobie pomyślę o ilości odcinków to trochę mi słabo. 😅

reklama
widziałam że wrzucałyście kody do promek do badań, to ja przypominam ze do końca maja jest minus 40 % na kilka pakietów :) kto da więcej ?! 🤡

Załączniki

• IMG_8023.jpeg
    IMG_8023.jpeg
    303,2 KB · Wyświetleń: 62
reklama
Do góry