Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Malutkie przewinienie. Na 50 miałam 68 cóż, 200 zł i 3 pkt.Piratko drogowa! Co przeskrobałaś?
Gdyby nie to, że tylko jednego z tych badań nie mamy zrobionego, to sama bym się umówiła - taka okazja nie zdarza się często. Brak odwoływania wizyt dotyczy też tych na NFZ i to jedna z przyczyn tego, że system rezerwacji jest niewydolny.
To niestety byłam ja. Dzwoniłam dzisiaj rano. Musiałam odwołać wizytę bo nie mamy z kim zostawić dzieciJa byłam 13:20 i nie było nikogo. Niestety byłam świadkiem rozmów w rejestracji, że ludzie nie przychodzą na te badania. I tylko jedna Pani dzwoniła odwołać. Tam panie czekają na pacjentów i te pobrania…
Ajj takie bolą najbardziej! Ja dostałam w życiu tylko jeden mandat - tuż po uruchomieniu odcinkowego pomiaru prędkości na a4 - przekroczenie o całe 13km/h, a 100zl mniejMalutkie przewinienie. Na 50 miałam 68 cóż, 200 zł i 3 pkt.
A udało Ci się umówić inny termin?To niestety byłam ja. Musiałam odwołać wizytę. Nie mamy z kim zostawić dzieci
Chcesz podkładkę excela?Nieeeeee, proszę nie Ja i Excel „lubimy” się tylko troszkę i nie wchodzimy sobie w drogę jeśli nie musimy, ale daleko mi do Avy i Niki (pamiętam te wykresy).
Tabelkę do wyzwania mogę zrobić (cel czysto motywacyjny), ale zapomnijcie o wyliczaniu ile stron dziennie musimy natrzaskać, żeby dobić do 1000
To ja z takich seriali, ale z czasów dzieciństwa to oglądałam jeszcze Jezioro marzeń i Roswell: W kręgu tajemnicA jeszcze z seriali to pamiętniki wampirów
Ufff, czyli nie jestem jedyna, już myślałam, że może ja jestem jakaś dziwna, że mi jakoś nie podeszliTo ja się teraz narażę, ale nigdy nie byłam fanką Przyjaciół - oglądałam tylko kilka pojedynczych odcinków i nigdy mnie nie wciągnęło…
Ale to tylko Ty zadzwoniłaś odwołać i to jest OK. A z tego wyszło, ze dzisiaj kilka par nie przyszło i nie dali znać. Ja byłam 13:20, przede mną nie było nikogo, poczekalnia pusta. Wyszłam o 13:50 i nikt przez 30 minut nie przyszedł.To niestety byłam ja. Dzwoniłam dzisiaj rano. Musiałam odwołać wizytę bo nie mamy z kim zostawić dzieci
Moim teżWeź daj spokój. Pamiętam tą moją piżamę biało żółtą w połówki cytryn w której oglądałam ten odcinek. Tydzień później emitowali cały. A to był odcinek 3, sezon 2. Przez ten serial całe dzieciństwo Zakościelny był moim crushem. A ja romantyzowałam bycie Baśka