reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🌺 🌼 Wróble świergoczą, że Majowe Kreski dwie ⏸️ szybko zobaczą 🌼 🌺

reklama
Piratko drogowa! 😂 Co przeskrobałaś?

Gdyby nie to, że tylko jednego z tych badań nie mamy zrobionego, to sama bym się umówiła - taka okazja nie zdarza się często. Brak odwoływania wizyt dotyczy też tych na NFZ i to jedna z przyczyn tego, że system rezerwacji jest niewydolny.
Malutkie przewinienie. Na 50 miałam 68 😅 cóż, 200 zł i 3 pkt.

Ja byłam 13:20 i nie było nikogo. Niestety byłam świadkiem rozmów w rejestracji, że ludzie nie przychodzą na te badania. I tylko jedna Pani dzwoniła odwołać. Tam panie czekają na pacjentów i te pobrania…
To niestety byłam ja. Dzwoniłam dzisiaj rano. Musiałam odwołać wizytę bo nie mamy z kim zostawić dzieci 😞

Nieeeeee, proszę nie 🙈😂 Ja i Excel „lubimy” się tylko troszkę i nie wchodzimy sobie w drogę jeśli nie musimy, ale daleko mi do Avy i Niki (pamiętam te wykresy).
Tabelkę do wyzwania mogę zrobić (cel czysto motywacyjny), ale zapomnijcie o wyliczaniu ile stron dziennie musimy natrzaskać, żeby dobić do 1000 🤪
Chcesz podkładkę excela? 🤣🤣🤣

To niestety byłam ja. Dzwoniłam dzisiaj rano. Musiałam odwołać wizytę bo nie mamy z kim zostawić dzieci 😞
Ale to tylko Ty zadzwoniłaś odwołać i to jest OK. A z tego wyszło, ze dzisiaj kilka par nie przyszło i nie dali znać. Ja byłam 13:20, przede mną nie było nikogo, poczekalnia pusta. Wyszłam o 13:50 i nikt przez 30 minut nie przyszedł.

reklama
Do góry