reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

🌺 🌼 Wróble świergoczą, że Majowe Kreski dwie ⏸️ szybko zobaczą 🌼 🌺

reklama
Jak mogłam zapomnieć o Słonecznym Patrolu!

Jeszcze Xenia wojownicza księżniczka,Przyjaciele, Sabrina, Z Archiwum X.
Friends zawsze i wszędzie!! ❤️❤️❤️ To jest serial, który nigdy mi się nie znudzi i mogę go oglądać i oglądać 🥰
Bardzo mnie poruszyła śmierć Matthew Perry’ego. I to było krótko po tym, jak przeczytałam jego autobiografię, więc wiedziałam przez jakie piekło przeszedł i jak się z niego wydostał. Zabrakło tych lat, by mógł się na nowo cieszyć życiem, które ostatecznie wygrał 😢😢😢

Ryczałam jak ten serial się skończył 😂

Ostatnio odświeżałam serię czasu honoru! Uwielbiam wszystkich głównych 4 bohaterów 🙃
Taaaak! Czas honoru to też moja ukochana produkcja! Bardzo fajnie stworzyli ten kwartet głównych bohaterów. Lubię do niego wracać. I w ogóle lubię filmy i seriale historyczne o czasach II wojny światowej.

To jest cholernie smutne i niestety częste zjawisko w przypadku bezpłatnych badań - ludzie zwyczajnie nie biorą pod uwagę tego, że na ich miejsce czeka masa innych chętnych.
Weź, badania dla jednej osoby warte komercyjnie 2500 zł. Dostałam na wyjeździe z Katowic jeszcze mandat 200 zł za przekroczenie prędkości a i tak jestem na + 😅 to ja nie rozumiem nie przyjechania na badania, a już tym bardziej nie odwołania ich telefonicznie.
Ludzie są nieodpowiedzialni i bezczelni.

Friends zawsze i wszędzie!! ❤️❤️❤️ To jest serial, który nigdy mi się nie znudzi i mogę go oglądać i oglądać 🥰
Bardzo mnie poruszyła śmierć Matthew Perry’ego. I to było krótko po tym, jak przeczytałam jego autobiografię, więc wiedziałam przez jakie piekło przeszedł i jak się z niego wydostał. Zabrakło tych lat, by mógł się na nowo cieszyć życiem, które ostatecznie wygrał 😢😢😢
To ja się teraz narażę, ale nigdy nie byłam fanką Przyjaciół - oglądałam tylko kilka pojedynczych odcinków i nigdy mnie nie wciągnęło…

reklama
Weź, badania dla jednej osoby warte komercyjnie 2500 zł. Dostałam na wyjeździe z Katowic jeszcze mandat 200 zł za przekroczenie prędkości a i tak jestem na + 😅 to ja nie rozumiem nie przyjechania na badania, a już tym bardziej nie odwołania ich telefonicznie.
Ludzie są nieodpowiedzialni i bezczelni.
Piratko drogowa! 😂 Co przeskrobałaś?

Gdyby nie to, że tylko jednego z tych badań nie mamy zrobionego, to sama bym się umówiła - taka okazja nie zdarza się często. Brak odwoływania wizyt dotyczy też tych na NFZ i to jedna z przyczyn tego, że system rezerwacji jest niewydolny.

Do góry