Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Powodzenia! Ja już po i endo 16 mm więc na szczęście nie urosło już jakoś bardzoU nas z seksu 2 dni przed owu się w kwietniu niestety nie udało, ale trzymam kciuki, żeby u Was było odwrotnie! Zwłaszcza, że masz cykl wspomagany, a ja dopiero zaczynam takie przygotowania
Ale to endo! Ja miałam 15,5mm dwa dni przed okresem. I też dzisiaj wybieram się na monitoring, mój pierwszy ever
Ha, ja też, jak się zapisałam na kreski pierwsze i któraś dziewczyna testowała dwa razy, to od razu sprawdziłam kiedy u mnie tak wypadnie.Ooo miesiąc moich urodzin - 08 maja kończę 32 lata. I akurat tak się złożyło, że będę testować dwa razy: 01 maja i 31 maja - tak jeszcze nie miałam
Ha, ja też, jak się zapisałam na kreski pierwsze i któraś dziewczyna testowała dwa razy, to od razu sprawdziłam kiedy u mnie tak wypadnie.