reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🌺 🌼 Wróble świergoczą, że Majowe Kreski dwie ⏸️ szybko zobaczą 🌼 🌺

reklama
U nas z seksu 2 dni przed owu się w kwietniu niestety nie udało, ale trzymam kciuki, żeby u Was było odwrotnie! 🥰🤞🏻 Zwłaszcza, że masz cykl wspomagany, a ja dopiero zaczynam takie przygotowania 😉

Ale to endo! 😱 Ja miałam 15,5mm dwa dni przed okresem. I też dzisiaj wybieram się na monitoring, mój pierwszy ever 🫣😅
Powodzenia! 🥰 Ja już po i endo 16 mm więc na szczęście nie urosło już jakoś bardzo 😌

Ooo miesiąc moich urodzin - 08 maja kończę 32 lata. I akurat tak się złożyło, że będę testować dwa razy: 01 maja i 31 maja - tak jeszcze nie miałam 😅
Ha, ja też, jak się zapisałam na kreski pierwsze i któraś dziewczyna testowała dwa razy, to od razu sprawdziłam kiedy u mnie tak wypadnie. 😆

Witajcie dziewczyny na nowym wątku🙂 @wrobelmm super pierwsza strona!🤩 monitoring mam w niedzielę, ale proszę zapisz mnie orientacyjnie na 19 maja. W tym miesiącu proszę siłę wyższą o brak jakichkolwiek perypetii w cyklu , bo mi to ewidentnie nie na rękę, jeśli okres ma przyjść, to niech będzie o czasie i niech się nie przeciąga bo 🤬

Powodzenia!💜

reklama
Do góry