reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🌺 🌼 Wróble świergoczą, że Majowe Kreski dwie ⏸️ szybko zobaczą 🌼 🌺

reklama
@wrobelmm ja sie wahałam czy zapisywać się w tym miesiącu na ławeczkę czy testować bo mąż w delegacji i przytulanki były jakieś 2-3 dni przed owulacją ale no spróbujmy, może akurat - wpisz mnie proszę na 12.05 🥰

Dziś idę też na monitoring zobaczyć jak tam moje endo, bo w piątek miałam już 15mm, a byłam jeszcze przed owulacją 🫣 nie sądziłam, że przy clo może tak przerastać 🫣

Trzymam kciuki za wszystkie testujące w maju 🙏🏻❤️
U nas z seksu 2 dni przed owu się w kwietniu niestety nie udało, ale trzymam kciuki, żeby u Was było odwrotnie! 🥰🤞🏻 Zwłaszcza, że masz cykl wspomagany, a ja dopiero zaczynam takie przygotowania 😉

Ale to endo! 😱 Ja miałam 15,5mm dwa dni przed okresem. I też dzisiaj wybieram się na monitoring, mój pierwszy ever 🫣😅

reklama
Do góry