reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🌺 🌼 Wróble świergoczą, że Majowe Kreski dwie ⏸️ szybko zobaczą 🌼 🌺

To jeszcze zależy, kto jaką dawkę bierze. Ja mam akurat zalecone 200mg i wtedy taki Kenay 100mg starczyłby mi na miesiąc za ok. 110zł. A kupiłam z Now Foods, też opakowanie 60 kaps, ale od razu 200mg i wychodzi za ok. 113zł taka miesięczna kuracja.
Ale ostatnio jedna z dziewczyn mi podesłała jakiś post z Instagrama, że Q10 powinno się brać tylko do owulacji, podobnie jak wiesiołka i resweratrol. Więc teraz jedno opakowanie starczy mi na dłużej 😄
Ja mam zalecone 2x 200mg czyli 4 tabletki dziennie.

reklama
Mały sukces, na 8 lipca mam teleporadę u immunolog Małgorzaty Jarosz, ależ ciężko z terminami do immunologów( a niektórzy wręcz zaznaczają , że pierwsze wizyty muszą być stacjonarne) ...niby babeczka z Gamety mi mówiła, że ogarnie mi wizytę, jeśli lekarz zobaczy wyniki I stwierdzi, że jest konieczna- ale wolałam się ubezpieczyć i udało się.

Mały sukces, na 8 lipca mam teleporadę u immunolog Małgorzaty Jarosz, ależ ciężko z terminami do immunologów( a niektórzy wręcz zaznaczają , że pierwsze wizyty muszą być stacjonarne) ...niby babeczka z Gamety mi mówiła, że ogarnie mi wizytę, jeśli lekarz zobaczy wyniki I stwierdzi, że jest konieczna- ale wolałam się ubezpieczyć i udało się.
Mam nadzieję, że Pani doktor Wam pomoże!
Przypomnij, jakie Wam tam wyniki wyszły?

No nie 🫣 zrobiłam pierwszego owulaka w tym cyklu i taki zonk. Peak w 12dc, tego jeszcze nie było 🫣 trochę mi to krzyżuje plany bo w takim razie okres mi przypadnie akurat na wyjazd… no i już na bank nie zdążymy z ivf bo pierwsza wizyta 11 czerwca a okres zakładając że owu jutro byłby 13 czerwca 😭

Załączniki

• IMG_7029.jpeg
    IMG_7029.jpeg
    66,5 KB · Wyświetleń: 54
Dziewczyny nie wiem czy widzialyscie, na amerykańskich profilach już trąbią ze badanie AMH oficjalnie zastępuje obraz pco w usg w diagnostyce pcos!
I staje się nowym kryterium do spełnienia przy kwalifikacji choroby!

reklama
Do góry