reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🌺 🌼 Wróble świergoczą, że Majowe Kreski dwie ⏸️ szybko zobaczą 🌼 🌺

Przez 3 miesiące brał z aliness prenacare Man, a później już tenfertil on. Plus do tego witamina d, magnez i razem ze mną nordic naturals prenatal Dha tylko on pije 1 kapsułkę 😅
Zrobiłam screena przyda się 😂
Mój stosuje fertilman nieregularnie ale wcześniej zarzywał i przestał teraz zaś go pognałam do tego żeby to łykał ale ogólnie jak i wcześniej jak i teraz mówi że chyba przez te tabletki (hmm nawet nie wiem jak to napisać 🤣) wzwód nie jest taki jak powinien.
Myślicie że mogą być takie skutki uboczne,?

reklama
Zrobiłam screena przyda się 😂
Mój stosuje fertilman nieregularnie ale wcześniej zarzywał i przestał teraz zaś go pognałam do tego żeby to łykał ale ogólnie jak i wcześniej jak i teraz mówi że chyba przez te tabletki (hmm nawet nie wiem jak to napisać 🤣) wzwód nie jest taki jak powinien.
Myślicie że mogą być takie skutki uboczne,?
A ma teraz może jakiś stresujący okres?

U mnie efekt po wiesiołku był po przyjmowaniu 2-3 razy po 2 tabletki. 4-5 dni moim zdaniem to wystarczający czas żeby zadziałał. Ja bym jadła do 13DC. ACC piłam 1x dziennie dzień - dwa przed owulacji i w owulację. Lało mi się aż po nogach. Ja w ogóle kupowałam Acetylocysteine w tabletkach po prostu, nie patrzyłam na markę, bo wychodziło dużo taniej
A wiesiołka jak Ci zostanie to można na twarz nakładać ;)
mam wielką butlę, wiec na długo zostanie. A po co na twarz?

mam wielką butlę, wiec na długo zostanie. A po co na twarz?
Olej z wiesiołka jest przede wszystkim świetny do odbudowy bariery hydrolipidowej przez dużą zawartość kwasów omega 🙂 dodatkowo ma działanie przeciwzapalne. I spośród wielu olejów, które można wykorzystać do pielęgnacji, jest jednym z tych najmniej komedogennych (zapychających), podobnie jak olej z ogórecznika.

reklama
Do góry