reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🌺 🌼 Wróble świergoczą, że Majowe Kreski dwie ⏸️ szybko zobaczą 🌼 🌺

Przez 3 miesiące brał z aliness prenacare Man, a później już tenfertil on. Plus do tego witamina d, magnez i razem ze mną nordic naturals prenatal Dha tylko on pije 1 kapsułkę 😅
Zrobiłam screena przyda się 😂
Mój stosuje fertilman nieregularnie ale wcześniej zarzywał i przestał teraz zaś go pognałam do tego żeby to łykał ale ogólnie jak i wcześniej jak i teraz mówi że chyba przez te tabletki (hmm nawet nie wiem jak to napisać 🤣) wzwód nie jest taki jak powinien.
Myślicie że mogą być takie skutki uboczne,?

reklama
Zrobiłam screena przyda się 😂
Mój stosuje fertilman nieregularnie ale wcześniej zarzywał i przestał teraz zaś go pognałam do tego żeby to łykał ale ogólnie jak i wcześniej jak i teraz mówi że chyba przez te tabletki (hmm nawet nie wiem jak to napisać 🤣) wzwód nie jest taki jak powinien.
Myślicie że mogą być takie skutki uboczne,?
A ma teraz może jakiś stresujący okres?

U mnie efekt po wiesiołku był po przyjmowaniu 2-3 razy po 2 tabletki. 4-5 dni moim zdaniem to wystarczający czas żeby zadziałał. Ja bym jadła do 13DC. ACC piłam 1x dziennie dzień - dwa przed owulacji i w owulację. Lało mi się aż po nogach. Ja w ogóle kupowałam Acetylocysteine w tabletkach po prostu, nie patrzyłam na markę, bo wychodziło dużo taniej
A wiesiołka jak Ci zostanie to można na twarz nakładać ;)
mam wielką butlę, wiec na długo zostanie. A po co na twarz?

mam wielką butlę, wiec na długo zostanie. A po co na twarz?
Olej z wiesiołka jest przede wszystkim świetny do odbudowy bariery hydrolipidowej przez dużą zawartość kwasów omega 🙂 dodatkowo ma działanie przeciwzapalne. I spośród wielu olejów, które można wykorzystać do pielęgnacji, jest jednym z tych najmniej komedogennych (zapychających), podobnie jak olej z ogórecznika.

reklama
Do góry