8Ania8
Fanka BB :)
Polecam zakwas z burakówJemy, Ale aktualnie tylko drobiowe zgodnie z zaleceniami diety. Anemię mam po ciąży i zabiegu.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Polecam zakwas z burakówJemy, Ale aktualnie tylko drobiowe zgodnie z zaleceniami diety. Anemię mam po ciąży i zabiegu.
Ja robię albo z przepisu w thermomixie na zupę brokułowa (ale bez ziemniaków) albo:Wow brzmi smacznie mogę przepis?
Piję, żre buraki w sałatkach z papryką czerwoną, szpinak w sokach z pomarańczami. Jest już coraz lepiej, ale badania i tak dopiero za 2 msc.Polecam zakwas z buraków
Dziękuję, zapiszę sobie na razie będę próbować dietą o ile to będzie możliweMi w ciąży super pomogły tabletki ferrofortis. Spróbuj, rewelacja.
Coś przebija! Który to dpo?Dziewczyny, czy wy tu coś widzicie? Wydaje mi się że to chyba testowa? coś przebija ale już nie wiem czy czasami w oczach mi się nie mieni.
My w okresie 2-3 dni przed owulcja piliśmy po kieliszku Flavamedu 2 razy tak zaszłam w ciążę teraz po zabiegu już bezi jak wyglada np picie acc codziennie tabletkę ? Albo lepszy ten nac czy wiesiołek
Dla mnie za ciemna na testową ile dpo ?Dziewczyny, czy wy tu coś widzicie? Wydaje mi się że to chyba testowa? coś przebija ale już nie wiem czy czasami w oczach mi się nie mieni. Zobacz załącznik 1635462
Hmm no może, może - ja jestem słaba w cienie, ale wydaje mi się, że coś tam dostrzegamDziewczyny, czy wy tu coś widzicie? Wydaje mi się że to chyba testowa? coś przebija ale już nie wiem czy czasami w oczach mi się nie mieni. Zobacz załącznik 1635462