penguinlicious
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Do ivf 6 m-cyBtw, czy któraś wie ile czasu ważne są te wymazy na MUCHa?
10 dpo, to nadal wcześnieCześć Dziewczyny! To jedyne dobre wieści ode mnie z rana, bo na teście biało (10dpo), nawet pieprzonej fabrycznej Trafiam chyba na same dobre partie Pinków, bo mimo wielu historii tutaj mi nigdy nie pokazały nawet cienia kreski jak nie było ciąży
Pięknie
Ile kosztowały cię te wymazy?Cześć Dziewczyny! To jedyne dobre wieści ode mnie z rana, bo na teście biało (10dpo), nawet pieprzonej fabrycznej Trafiam chyba na same dobre partie Pinków, bo mimo wielu historii tutaj mi nigdy nie pokazały nawet cienia kreski jak nie było ciąży
Właśnie byłam przekonana, że jest tak jak mówisz i kiedyś zbadałam sobie ANA1, wyszło ujemne więc nie drążyłam dalej. Za to na grupie o poronieniach na facebooku dziewczyny w wytycznych podają, żeby od razu zbadać ANA3, bo to typowo może wiązać się ze stratami. Któraś pisała, ze miała ujemne ANA1 i dodatnie ANA3 i zastanawiam się czy to możliwe.
Chcę zbadać jeszcze raz to ANA, bo mogło się wytworzyć po takim czasie i zastanawiam się czy zrobić jak kiedyś samo ANA1, czy jednak to ANA3.
Zatem a... psik! W poniedziałek będę robić betę.Pięknie
Przeziębieniami skutkującymi ciążą, możesz zarażać bez ograniczeń
Mi się pokazał, ale nie polecam doświadczenia. Przez dwa dni chodziłam cała w skowronkach, aż tu nagle beta 3,0. Przez tę traumę, jeszcze nie umiem się cieszyć moją kreską Natomiast ja też nie jestem bez winy w tej historii, bo zrobiłam rano test, uznałam, że zaspana i tak nic nie widzę i go zostawiłam w łazience. Po godzinie wyszedł cień cienia. Następnego dnia cień cienia był nawet ciemniejszy Teraz testy wyszły elegancko od razu, więc wątpliwość mniejsza, ale wiadomo... Człowiek już bardziej podejrzliwyCześć Dziewczyny! To jedyne dobre wieści ode mnie z rana, bo na teście biało (10dpo), nawet pieprzonej fabrycznej Trafiam chyba na same dobre partie Pinków, bo mimo wielu historii tutaj mi nigdy nie pokazały nawet cienia kreski jak nie było ciąży