wrobelmm
Fanka BB :)
Dzięki i wzajemnieCześć dziewczyny miłego weekendu dla Was
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzięki i wzajemnieCześć dziewczyny miłego weekendu dla Was
Gratuluję wyników. Przemilczę temat pinków bo chyba kupujemy u tego samego sprzedawcy....Cześć Dziewczyny! To jedyne dobre wieści ode mnie z rana, bo na teście biało (10dpo), nawet pieprzonej fabrycznej Trafiam chyba na same dobre partie Pinków, bo mimo wielu historii tutaj mi nigdy nie pokazały nawet cienia kreski jak nie było ciąży
A skąd! Ja nawet zrobiłam betę +/- 4 dni po zastrzyku i wynosiła ponad 50 jednostek, więc ma z czego spadaćNie spodziewałam się, że po ovi może być krecha wyraźna 5 dni po podaniu Myślałam, że to powoduje raczej cień cienia.
Jeśli masz pakiet luxmed to jest opcja uzyskać skierowanie na te wymazyIle kosztowały cię te wymazy?
w takim razie szok! Ja zawsze byłam czuła na jakikolwiek wzrost betki a teraz cholerka nic a nic. Ale pewnie to dlatego że nie wzrasta, tylko spadaA skąd! Ja nawet zrobiłam betę +/- 4 dni po zastrzyku i wynosiła ponad 50 jednostek, więc ma z czego spadać
260zł z lekką górką (w tym 10zł usługa pielęgniarska i zniżka 20%) - Warszawa No ale tutaj oprócz MUCHa było też HPV i różnica wychodziła ok. 40zł, więc stwierdziłam że dopłacę.Ile kosztowały cię te wymazy?
W sumie super, zwłaszcza że byłam prawie przekonana, że coś wyjdzie, więc to miła niespodzianka. Ale jakoś nie potrafiłam się tym bardziej ucieszyć Czekają mnie jeszcze posiewy, ale to już zrobię, jak będę miała termin na drożność zaklepany.10 dpo, to nadal wcześnie
Super, że w wymazie czysto
Myślę, ze to dlatego, że jednak pozostałe uwarunkowania są zupełnie inne niż w przypadku naturalnego wzrostu hormonuw takim razie szok! Ja zawsze byłam czuła na jakikolwiek wzrost betki a teraz cholerka nic a nic. Ale pewnie to dlatego że nie wzrasta, tylko spada
A jak u Ciebie z tym HPV? Będziesz powtarzała, żeby sprawdzić który to dokładnie genotyp? Udało się zapisać do tej Poradni Profilaktyki Nowotworów?Gratuluję wyników. Przemilczę temat pinków bo chyba kupujemy u tego samego sprzedawcy....