wrobelmm
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja też widzę!
u mnie tak samo tylko się wkurzam jak się potykam o kolejna pare w przedpokojuha, to mój mnie ciągnie na zakupy a sam często przychodzi z torbą zakupową i a to spodenki, a to czapka a to koszulka nowa, a już najczęściej to buty dziś mówił że widział
Gościa w pomarańczowych Palladach i musi sobie takie kupić
10dpo. Tylko to Pink jest, ja francom nie ufam Będę powtarzać przez weekend, dokupię dziś inny test. W pierwszej ciąży cień cienia miałam w 11dpo.Super zobaczyć II z rana, nawet jeśli nie na moim teście
7dpo, nie wytrzymałam już i sikałam, ale biel totalna ofc.
@tori dobrze pamiętam, u Ciebie 11dpo?
Mi też w marcu wyskoczyła testowa niestety na Pinku, ale nie była tak widoczna jak Twoja, tu bez mrużenia widzę II. Mam nadzieję, że ten "wirus" rozwinie się w wyraźną grubą drugą krechę10dpo. Tylko to Pink jest, ja francom nie ufam Będę powtarzać przez weekend, dokupię dziś inny test. W pierwszej ciąży cień cienia miałam w 11dpo.
Tego się najbardziej obawiam, wczoraj 38 stopni, dziś 35,6 To nie ta mierzona rano, ale bardzo się bojęMi też w marcu wyskoczyła testowa niestety na Pinku, ale nie była tak widoczna jak Twoja, tu bez mrużenia widzę II. Mam nadzieję, że ten "wirus" rozwinie się w wyraźną grubą drugą krechę
Który to Twój dpo? Z tego, co pamiętam, co jesteś po mnie w testowaniu, więc spokojnieJa się skusiłam na facelle i biel aż razi. Trochę się zaczynam zastanawiać, czy kiedykolwiek będzie mi dane tą drugą kreskę zobaczyć… ech, muszę iść się czymś zająć, żeby zająć głowę
9dpo, ale mam krótką fazę lutealna więc zbyt dużego pola manewru nie mam bo w poniedziałek już planowo okres.Który to Twój dpo? Z tego, co pamiętam, co jesteś po mnie w testowaniu, więc spokojnie