reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🌺 🌼 Wróble świergoczą, że Majowe Kreski dwie ⏸️ szybko zobaczą 🌼 🌺

reklama
Dziewczyny melduje że ja już po wizycie u swojej gin. i podejście podobne jak poprzednia gin. Końcem maja zrobimy inseminację żeby coś jeszcze zadziałać a koniec czerwca już startujemy z invitro. Akurat na lipiec będę mieć ważne jeszcze wszystkie badania.
Super :) A jak Ty się czujesz z takim planem?

Dziewczyny, ja też mam pytanie 🙋🏻‍♀️
Czy zdarzyło się Wam mieć à la płodny śluz już po owu? Jestem 5dpo, wiesiołka przestałam brać jakoś dzień po peaku, NAC dopiero w kolejnym cyklu ma wejść. I dzisiaj przeżyłam szok widząc (z góry przepraszam te bardziej wrażliwe za obrazowość opisu 😅) długą, ciągnącą się i przezroczystą nitkę śluzu i potem ilość na papierze 😮
Tak, zdarzyło mi się ze 2 razy🙂

Cześć dziewczyny miłego dnia dla Was 🌼 Ja dziś mam fatalny dzień. Dzisiaj ważyłam się i przez kolejne dwa tygodnie nic mi nie zeszło...Czyli w miesiącu schudłam tylko 2kg...W takim tępie to nigdy nie zrzucę moich dodatkowych kilogramów, które zostały mi po ciąży 😭 Co prawda mam w głowie to,że teraz mam okres, no ale kurde trzymałam diety co do posiłku...Wypłakałam się mężowi w rękaw, ehhh....
Skoro teraz masz okres, to i masz w swoim organizmie więcej wody, przez co wskazanie wagi może być teraz niepoprawne.

Nie mierzyłam, ale tak właśnie czuje i trochę widzę,że jakby węższa talia i bardziej płaski brzuch niż to co było przed miesiącem...ehhh mogłam nie wchodzić na wagę w sumie to było do przewidzenia...😞
Ale skoro odczuwasz efekty i widzisz je w swoim ciele, które coraz bardziej Ci się podoba, to po co katujesz się wskazaniem wagi? Głowa do góry! ☺️

Dziewczyny, jakiego producenta bierzecie witaminę B12 w formie metylokobalamina? Mój gin zapisal mi Swansona 100uq B12 metylo do ssania, ale któreś z nas nie ogarnia i albo ja nie umiem jej znaleźć albo on nie wie, że wszystkie te do ssania są cyjano. 😅😆
Ja mam taką, też jest do ssania.
Możesz też zamówić z Aliness.

Załączniki

• 20240513_155814.jpg
    20240513_155814.jpg
    469,9 KB · Wyświetleń: 28
To zawsze tak działa... Jak mogłabym zrobić blisko przy szpitalu w laborze badania ale moja teściowa tam pracuje i wiedziałaby zanim ja bym zobaczyła wynik. Zapytała się mnie kiedyś po co robię niektóre badania w prywatnym laborze, które wysyła do diagnostyki....no jak to po co, żeby mieć trochę prywatności 😂. Morfologia mnie wali ale beta HCG 🙈😂
Inwigilacja na najwyższym poziomie 😂

reklama
Do góry