Pszczolka38
Fanka BB :)
Można mi wpisać @ franca przyszła 2 dni wcześniej.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A to cholera!Można mi wpisać @ franca przyszła 2 dni wcześniej.
mam informacje, ze liczneA masz informacje, czy w dużych ilościach? Bo zarówno paciorkowiec jak i e.coli wchodzą w skład flory bakteryjnej pochwy i wcale nie muszą stanowić o stanie zapalnym (jeśli nie są przeważające w preparacie i nie odczuwasz żadnych dolegliwości).
Gratulacje
Z tego, co ja się orientowałam, to nie warto wydawać na to kasy, ale może ktoś robił i ma inne zdanie.Dziewczyny, co sądzicie o Endo KIT, badanie z krwi w celu diagnostyki endometriozy? Warto robić? Tam gdzie będę mieć histero jest opcja tego badania. Kosztuje ono 700 zł. Bo na USG specjalistyczne w tym czasie nie mogę sobie pozwolić.
U mnie cień na testach był jeszcze 14 dni po Ovi, a beta była już w ten dzień negatywna.Laski pierwszy raz jestem po zastrzyku Ovitrelle. Pęcherzyk 22mm już dorodny, lekarz zdecydował się nie czekać i podać zastrzyk.
Także robić test mogę dopiero 14 dni po zastrzyku?
Robić możesz wcześniej, bo może szybko będzie się wypłukiwał, a dzięki testom będziesz mogła to monitorować (ovi u mnie utrzymuje się ok. 10 dni, a zivafert 13)Laski pierwszy raz jestem po zastrzyku Ovitrelle. Pęcherzyk 22mm już dorodny, lekarz zdecydował się nie czekać i podać zastrzyk.
A no i piękny pęcherzyk! DziałajcieLaski pierwszy raz jestem po zastrzyku Ovitrelle. Pęcherzyk 22mm już dorodny, lekarz zdecydował się nie czekać i podać zastrzyk.
No właśnie tak dumam. Czy jest sens , a cena taka sama jak za USG diagnozujące endometriozę. Obiektywność badania zapewne jest mniejsza. Chyba sobie daruję, a zrobię USG jak będę miała sposobność innym razem.Z tego, co ja się orientowałam, to nie warto wydawać na to kasy, ale może ktoś robił i ma inne zdanie.