reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🌺 🌼 Wróble świergoczą, że Majowe Kreski dwie ⏸️ szybko zobaczą 🌼 🌺

A u mnie chociaż jedna mała rzecz się udało - dobry wynik witaminy B i hemoglobina
Szatańsko dobra

Costume Party Laugh GIF by Halloween Party

reklama
Dziękuje wam za życzenia! 🥰
Happy I Love You GIF by Life of a Potato

Wierze, że ten miesiąc będzie tym. Niestety znam realia 🙄 Zamówiłam Violke, więc może jutro sprawdzę co tam słychać 😅 W końcu w czwartek mam wyjazd służbowy i nie wiem czy pic wodę czy na smutek lampkę wina 🫣

Kurde dziewczyny właśnie odebrałam wynik posiewu i znowu mam bakterie. Tym razem paciorkowiec i E.Coli. O co chodzi? Robię sobie wymazy średnio raz na miesiąc ze względu na leczenie i za każdym razem wychodzi mi jakaś nowa bakteria… już chyba z 3 antybiotyki przerobiłam… a jestem mega ostrożna z tym, żeby wszystko było czysto, bez kontaktu z bakteriami. Skąd one się biorą???

Dziewczyny, jakiego producenta bierzecie witaminę B12 w formie metylokobalamina? Mój gin zapisal mi Swansona 100uq B12 metylo do ssania, ale któreś z nas nie ogarnia i albo ja nie umiem jej znaleźć albo on nie wie, że wszystkie te do ssania są cyjano. 😅😆

Dziewczyny, jakiego producenta bierzecie witaminę B12 w formie metylokobalamina? Mój gin zapisal mi Swansona 100uq B12 metylo do ssania, ale któreś z nas nie ogarnia i albo ja nie umiem jej znaleźć albo on nie wie, że wszystkie te do ssania są cyjano. 😅😆
u mnie taka dobra witamina B po przyjmowaniu tej z Health Labs. Ale od dwóch miesięcy jadę na Alliness i myślę, ze jest równie dobra i tańsza.

Załączniki

• C31B0212-ECA4-4E02-B53F-858F86DB8273.jpeg
    C31B0212-ECA4-4E02-B53F-858F86DB8273.jpeg
    59,6 KB · Wyświetleń: 44
a ja właśnie zarezerwowałam nam hotel :) jedziemy 16 czerwca, wizyta 17 czerwca :)) ktoś jeszcze wtedy jedzie 😅?
Ja 05.06, ale nocleg od 04.06. już zarezerwowany. I się zastanawiam czy nie przedłużyć do 06.06 skoro taki kawal drogi już jedziemy, a i tak mamy wolne. Turystyka nieplodnosciowa do Katowic widzę działa pełną parą 😅

reklama
Kurde dziewczyny właśnie odebrałam wynik posiewu i znowu mam bakterie. Tym razem paciorkowiec i E.Coli. O co chodzi? Robię sobie wymazy średnio raz na miesiąc ze względu na leczenie i za każdym razem wychodzi mi jakaś nowa bakteria… już chyba z 3 antybiotyki przerobiłam… a jestem mega ostrożna z tym, żeby wszystko było czysto, bez kontaktu z bakteriami. Skąd one się biorą???
A mąż badał się już pod kątem bakterii…? 😬

Do góry