reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🌺 🌼 Wróble świergoczą, że Majowe Kreski dwie ⏸️ szybko zobaczą 🌼 🌺

reklama
Ja dzisiaj doznalam szoku roku. W pracy wygiela mi sie noga na drabinie .. boli jak cholera . Zadzwonilam do znajomej bo pracuje na izbie mowi ze mam przyjechac na rtg .. pierwsza mysl .. rtg .. teraz .. dla pewnosci zrobilam testy i patrzcie to .. jestem tydzien po owulacji. To w ogole mozliwe ?
Wow ❤️

Historia niemal jak z The Office gdy Pam i Jim dowiedzieli się o pierwszej ciąży 😁 super! Trzymam kciuki za pozytywne potwierdzenie 🤞❤️

Diewczyny, czy Wy robicie monitoring na pakiety z pracy typu Luxmed? Nie ma z tym problemu? Na zwykłe, jednorazowe usg wiecznie nie ma terminów i trzeba szukać po placówkach partnerskich, więc zastanawiam się, jak to wygląda z monitoringami, gdzie w grę wchodzą poszczególne dni cyklu 🤔

gratuluję 🫠🫠 długo się staraliście?
ogolnie jestem po 3 poronieniach . Teraz dopiero po genetycznych wyszlo ze musze heparynke i acard reszta jest ok. I jak juz wszystko ogarnelam. Poprawilam wyniki wszystkie to nie moglam zajsc. Kilka cyklow juz nie pamietam nawet dokladnie. A co miesiac sie kłułam bez sensu i to bedzie moja pierwsza ciaza na heparynie wiec daj boze zeby bylo ok

ogolnie jestem po 3 poronieniach . Teraz dopiero po genetycznych wyszlo ze musze heparynke i acard reszta jest ok. I jak juz wszystko ogarnelam. Poprawilam wyniki wszystkie to nie moglam zajsc. Kilka cyklow juz nie pamietam nawet dokladnie. A co miesiac sie kłułam bez sensu i to bedzie moja pierwsza ciaza na heparynie wiec daj boze zeby bylo ok
Wczoraj oglądam ten odcinek the office gdzie dowiadują się o ciąży przed rtg, jeśli to nie znak to co? 😀❤️! Kibicuje ten kreseczce ❤️

Diewczyny, czy Wy robicie monitoring na pakiety z pracy typu Luxmed? Nie ma z tym problemu? Na zwykłe, jednorazowe usg wiecznie nie ma terminów i trzeba szukać po placówkach partnerskich, więc zastanawiam się, jak to wygląda z monitoringami, gdzie w grę wchodzą poszczególne dni cyklu 🤔
W Luxmed nie zrobią ci monitoringu, przy okazji wizyty możesz podpytać jakiej wielkości jest pęcherzyk ale oni zaraz się bronią że nie zajmują się niepłodnością.

Niekoniecznie. Ja miałam krwotoki/plamienia w ciąży z uwagi na krwiaka. Ciąży nie utrzymałam przez brak wdrożonej heparyny, prawdopodobnie pierwsza ciąża byłaby szczęśliwa,gdyby ktoś pomyślał o podaniu heparyny.
U mnie też przy pierwszej prawdopodobnie poszło o brak acardu. Zatrzymało się na etapie tworzenia serduszka. Zobaczymy, staram się jeszcze wierzyć... Jedno co mnie zastanawia to obecność objawów, bo nadal czuję piersi, lekkie mdłości (jestem bardzo wrażliwa na HCG 🙈) . Odpukać narazie tylko minimalne plamienie ale jestem już gotowa na wszystko. Zwłaszcza, że czuję brzuch trochę okresowo

reklama
Ja dzisiaj doznalam szoku roku. W pracy wygiela mi sie noga na drabinie .. boli jak cholera . Zadzwonilam do znajomej bo pracuje na izbie mowi ze mam przyjechac na rtg .. pierwsza mysl .. rtg .. teraz .. dla pewnosci zrobilam testy i patrzcie to .. jestem tydzien po owulacji. To w ogole mozliwe ?
Możliwe 🙂

Do góry