reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🌺 🌼 Wróble świergoczą, że Majowe Kreski dwie ⏸️ szybko zobaczą 🌼 🌺

Ja dzisiaj doznalam szoku roku. W pracy wygiela mi sie noga na drabinie .. boli jak cholera . Zadzwonilam do znajomej bo pracuje na izbie mowi ze mam przyjechac na rtg .. pierwsza mysl .. rtg .. teraz .. dla pewnosci zrobilam testy i patrzcie to .. jestem tydzien po owulacji. To w ogole mozliwe ?
a owulacja potwierdzona w USG? Czy monitoring własny?

reklama
reklama
I nadrobiłam 😅 uff

Dziewczyny to zabawa na nabicie stron :) propozycja ode mnie: napisz z czego jesteś z siebie dumna w ostatnim czasie (i nie musi to być temat staraczkowy)
Ja zacznę:
- za stawianie siebie na pierwszym miejscu i robienia rzeczy, które odkładałam, bo się bałam
- ogarnianie przestrzeni w domu, układanie w szafkach i pozbywanie się nadmiaru :)
Pięknie ☺️

Ja też mogę się pochwalić znaczoną redukcją rzeczy, sporo fantów ostatnio wystawiłam na sprzedaż i zwolniły się miejsca w szafach, a nawet kilka stówek wpadło. Ale najbardziej cieszy nowa przestrzeń i porządek.

Do tego dużo książek w każdej formie, najrzadziej w sumie papierowo, najwięcej nadrabiam przez audiobooki w aucie, przy sprzątaniu, usypianiu dziecka, dostałam też czytnik na urodziny i uwielbiam wieczorami na leżąco czytać - mega wygoda 😊

Gdzieś tam widziałam padło Fourth Wing - pomijając naiwny wątek erotyczny to połknęłam oba tomy ostatnio, super się czytało 🔥 Wróciłam do fantastyki po długich latach reportaży. Kończę też sagę Wiedźmina i słucham drugi tom Zrodzonego z Mgły Sandersona. Wszystkie tytuły sprawiają mi mega frajdę i to taki mój kawałek dnia tylko dla siebie💆

Rozpisałam się, ale najważniejsze to właśnie mam owu i poprawiliśmy jeszcze dzisiaj na szczęście, tak więc leżę i trzymam kciuki za naszych małych pływaków 😁

Fajnego piątku dziewczyny 😎

Do góry