reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🌺 🌼 Wróble świergoczą, że Majowe Kreski dwie ⏸️ szybko zobaczą 🌼 🌺

Ja dzisiaj doznalam szoku roku. W pracy wygiela mi sie noga na drabinie .. boli jak cholera . Zadzwonilam do znajomej bo pracuje na izbie mowi ze mam przyjechac na rtg .. pierwsza mysl .. rtg .. teraz .. dla pewnosci zrobilam testy i patrzcie to .. jestem tydzien po owulacji. To w ogole mozliwe ?
a owulacja potwierdzona w USG? Czy monitoring własny?

reklama
reklama
I nadrobiłam 😅 uff

Dziewczyny to zabawa na nabicie stron :) propozycja ode mnie: napisz z czego jesteś z siebie dumna w ostatnim czasie (i nie musi to być temat staraczkowy)
Ja zacznę:
- za stawianie siebie na pierwszym miejscu i robienia rzeczy, które odkładałam, bo się bałam
- ogarnianie przestrzeni w domu, układanie w szafkach i pozbywanie się nadmiaru :)
Pięknie ☺️

Ja też mogę się pochwalić znaczoną redukcją rzeczy, sporo fantów ostatnio wystawiłam na sprzedaż i zwolniły się miejsca w szafach, a nawet kilka stówek wpadło. Ale najbardziej cieszy nowa przestrzeń i porządek.

Do tego dużo książek w każdej formie, najrzadziej w sumie papierowo, najwięcej nadrabiam przez audiobooki w aucie, przy sprzątaniu, usypianiu dziecka, dostałam też czytnik na urodziny i uwielbiam wieczorami na leżąco czytać - mega wygoda 😊

Gdzieś tam widziałam padło Fourth Wing - pomijając naiwny wątek erotyczny to połknęłam oba tomy ostatnio, super się czytało 🔥 Wróciłam do fantastyki po długich latach reportaży. Kończę też sagę Wiedźmina i słucham drugi tom Zrodzonego z Mgły Sandersona. Wszystkie tytuły sprawiają mi mega frajdę i to taki mój kawałek dnia tylko dla siebie💆

Rozpisałam się, ale najważniejsze to właśnie mam owu i poprawiliśmy jeszcze dzisiaj na szczęście, tak więc leżę i trzymam kciuki za naszych małych pływaków 😁

Fajnego piątku dziewczyny 😎

Do góry